Doorsturen
 
Doorsturen
 

vaktherapeut psychomotore therapie (24-28 uur)

Voor ons regioteam in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste psychomotore therapeut, die het leuk vindt om in een multidisciplinair regioteam te werken en die breed inzetbaar is in het doen van kinder-en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Vaktherapie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Voor ons regioteam in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste psychomotore therapeut, die het leuk vindt om in een multidisciplinair regioteam te werken en die breed inzetbaar is in het doen van kinder-en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren.

Je levert een bijdrage aan het regionale zorgaanbod van Fornhese en maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelteam 6-12 jaar en werkt daarbinnen nauw samen met andere disciplines. Je verricht observatie, diagnostiek en behandeling ( zowel individueel als  groep) zowel binnen de poli, deeltijdbehandeling als binnen het brede veld van de jeugdzorg. Dat betekent dat je naar verschillende locaties gaat. Samenwerking met andere team’s binnen Fornhese en  jeugdzorginstellingen maar ook scholen binnen de regio kan daarbij nodig zijn.

Bij deze functie bieden wij een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Zelfstandigheid, flexibiliteit, gevoel voor humor en meedenken in nieuwe ontwikkelingen worden op prijs gesteld.

Wat heb je nodig?

 • HBO-opleiding tot psychomotore therapeut;
 • ruime ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie;
 • je hebt ervaring met het werken met groepen;
 • je bent in staat om in een multidisciplinair team samen te werken en je werk zelfstandig uit te voeren;
 • enthousiasme voor het vak en de doelgroep is een voorwaarde;
 • je kan improviseren als het gaat om werken op andere locaties wb samenwerking met andere ketenpartners als ook het gebruik van fysieke ruimten en materialen op de locaties’s waar je therapie geeft.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een enthousiast team, vol in ontwikkeling en hebben een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau behandeling geboden wordt aan kinderen en jongeren. En verder:
 • een parttime contract voor 24-28 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in regio’s Eemland/Veluwe en Flevoland en Gooi-en Vechtstreek. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders. Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Fornhese heeft de patientenzorg georganiseerd in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort waarbij wordt aangesloten op de regionale zorgvraag.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature vaktherapeut psychomotore therapie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Jacqueline Smorenburg (kinder- en jeugdpsychiater, hoofd behandelprogramma) bereikbaar via telefoonnummer (06) 12512223 of Els Janse, klinisch psycholoog, (06) 53697528.
De selectiegesprekken zullen half januari 2019 plaatsvinden.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen