Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige ggz, Algemene Psychiatrie Volwassenen

Voel jij je als verpleegkundige het gelukkigst binnen de algemene psychiatrie? Laat jij het beste van jezelf zien wanneer je kunt werken in een team waar ruimte is voor eigen initiatief, een open sfeer, goede communicatie en gevoel voor humor? Solliciteer dan vandaag nog op deze vaste baan van verpleegkundige Algemene ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Voel jij je als verpleegkundige het gelukkigst binnen de algemene psychiatrie? Laat jij het beste van jezelf zien wanneer je kunt werken in een team waar ruimte is voor eigen initiatief, een open sfeer, goede communicatie en gevoel voor humor? Solliciteer dan vandaag nog op deze vaste baan van verpleegkundige Algemene Psychiatrie Volwassenen in Lelystad.

Je gaat samenwerken en jezelf verder ontwikkelen in een team van verpleegkundigen, verpleegkundig specialist en psychiater en maatschappelijk werker. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor deze kleinschalig afdeling binnen de kliniek Meerzicht. Een mooie overzichtelijk afdeling waar 19 patiënten opgenomen kunnen worden.

Jouw uitdaging in de rol van verpleegkundige is herstelgericht en heeft als doel patiënten zo veel mogelijk te stabiliseren en voor te bereiden op ontslag of vervolgzorg naar buiten. Of te begeleiden naar een ander behandelprogramma binnen GGz Centraal in Flevoland. De patiënt en zijn omgeving staat centraal. Jij zorgt ervoor dat er in korte tijd een diagnose en een inventarisatie van de zorgbehoefte van de patiënt komt. Je maakt verpleeg- en behandelplannen op en voert deze uit. Samen met jouw collega’s zorg je voor een optimaal behandel- en leefklimaat.

Inbreng van eigen deskundigheid vinden wij belangrijk. Dat geeft de mogelijkheid om bij te dragen aan projecten zoals het project Dwang en Drang en het uitvoeren van alternatieve interventies.

Wil je meer weten?  App of bel met Geert Meijer op 06 12141870 en stel al jouw vragen.

Wat heb je nodig?

 • opleiding HBO-V of verpleegkundige MBO niveau 4 (met BIG registratie);
 • ervaring vinden we fijn, maar ook wanneer je net klaar bent horen we graag van je;
 • kennis van herstel ondersteunend werken (HOZ);
 • de mogelijkheid om onregelmatig te werken;
 • overtuigingskracht en humor.

Wat mag je verwachten?

 • werken met collega's die er voor elkaar zijn en een goed inwerkprogramma;
 • via de interne afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en e-learning volgen, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken of werkbegeleider;
 • ruime doorgroei mogelijkheden naar senior verpleegkundige of SPV;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week (36 uur kan ook);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • onregelmatigheidstoeslag en een 13e maand;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren.

Waar ga je werken?

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.

GGz Centraal Meerzicht in Lelystad heeft een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Naast ambulante behandeling hebben wij ook klinische opname voor volwassenen en voor ouderen. Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling, ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden.

Meerzicht biedt zorg op maat. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie. De patiënt wordt toegeleid naar een behandelprogramma van GGz Centraal in Flevoland, een andere locatie van GGz Centraal of krijgt een advies over de best passende vorm van zorg.

Wij beschikken over expertise in de behandeling van veel verschillende doelgroepen. We hebben voor heel Flevoland een 24-uurs psychiatrische crisisdienst die vanuit Almere werkt. De kliniek voor 24-uurs acute psychiatrie bevindt zich in Almere. In Meerzicht hebben wij een kliniek voor volwassenen en een kliniek voor ouderen. 
Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Geert Meijer (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer (06) 12141870.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw digitale sollicitatie via de website.
Een VOG wordt digitaal voor je aangevraagd en de kosten worden vergoed.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen