Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychotherapeut team Jongvolwassenen en team Eetstoornissen Hilversum

Ben jij een ervaren psychotherapeut met sterke affiniteit voor systeemgericht denken voor de doelgroep jong volwassenen en voor mensen met een eetstoornis? Wil jij in een spilfunctie meewerken aan innovatieve zorgproducten?Als systeemdenkend psychotherapeut maak je deel uit van ons multidisciplinaire team waarbinnen ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WOHBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren psychotherapeut met sterke affiniteit voor systeemgericht denken voor de doelgroep jong volwassenen en voor mensen met een eetstoornis? Wil jij in een spilfunctie meewerken aan innovatieve zorgproducten?

Als systeemdenkend psychotherapeut maak je deel uit van ons multidisciplinaire team waarbinnen de specialistische onderzoeksdagen (diagnostiekdagen) plaatsvinden voor jong volwassenen (17 -25 jaar) met ernstige psychiatrische problematiek. Tijdens zo’n onderzoeksdag worden patiënten en hun naasten in een dag door het team gezien en krijgen zij aan het einde van deze dag een concreet advies t.a.v. het behandeltraject.  We maken hierbij gebruik van een one way-screen en werken vanuit het principe shared decision making. Behandelen doen we namelijk samen en jij hebt hierbij een prominente rol!

Verder word je ingezet om de behandeling en evaluaties met de patiënt en naastbetrokkenen vorm te geven in onze deeltijd behandelingen en groepen. Ook behandel je patiënten met psychiatrische problematiek. en/of hun gezin in reguliere (gezins)therapie. Verder doe je specialistische intakes, stel je behandelplannen op en evalueer je de behandeling met de patiënt en zijn of haar systeem. Een dag in de week maak je deel uit van het behandelteam Eetstoornissen, waarvoor je vanuit een multidisciplinaire aanpak de systeemgesprekken vormgeeft.

Wij bieden jou als therapeut een werkplek in een professioneel en enthousiast team, dat zich volop in een inhoudelijke ontwikkeling bevindt. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen en collegiaal overleg. We gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief.

Wat heb je nodig?

Als jij je binnen het behandelprogramma wilt ontwikkelen tot een verbindende factor, gericht op samenwerking met andere disciplines en behandelprogramma’s worden we zeker nieuwsgierig naar je. Beschik je daarnaast ook over de volgende zaken, dan gaan we graag een gesprek met je aan:
 • Je bent geregistreerd als psychotherapeut;
 • Een registratie als systeemtherapeut bij de NVRG is een pré;
 • Je neemt 2-5 jaar werkervaring mee als psychotherapeut binnen de doelgroep jongvolwassenen en/of eetstoornissen;
 • Pragmatisch en resultaatgericht met de bereidheid om coördinerende taken op je te nemen;
 • Collegiaal, flexibel en bij uitstek een teamspeler!

Wat mag je verwachten?

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 6.188- op basis van een 36 uur in de week en afhankelijk van kennis & ervaring (cao GGZ FWG 70);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid parttime te werken, en wel voor 32 uur in de week;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Wij bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

De Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVZe) Gooi en Vechtstreek is een organisatie, die vestigingen kent in Hilversum, Bussum en Laren.
Onze zorg is georganiseerd in specialistische programma´s en FACT. Wij bieden onze patiënten een samenhangend aanbod van ambulante, klinische en deeltijd behandeling. In overleg met de patiënt, ketenpartners en –zoveel als mogelijk- naastbetrokkenen, bepalen wij het behandelaanbod.
Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ die de komende jaren constant in beweging zal zijn.
De huidige ontwikkelingen geven een impuls aan vernieuwing en ontwikkeling van de gespecialiseerde GGZ waarin er expliciet ruimte is voor eigen inbreng en het ontwikkelen van expertise en voor intensieve samenwerking met meerdere disciplines binnen diverse overlegstructuren, zowel binnen als buiten onze instelling.

Binnen de Rembrandthof in Hilversum richt het behandelprogramma zich op jongvolwassenen met ernstige psychiatrische problematiek en wordt actief samengewerkt met gezinnen en/of partners. Het is een programma waarin jongvolwassenen met diverse psychiatrische problematiek behandeld worden om hun veerkracht en mogelijkheden te vergroten. De nadruk ligt op kortdurende intensieve deeltijdbehandelingen en groepen. Het programma jongvolwassenen is dynamisch en innovatief.
Het behandelprogramma voor eetstoornissen is een bovenregionaal werkend multidisciplinair team dat mensen behandelt met anorexia nervosa, bulimia nervosa, ARDFID of eetbuistoornis. Er wordt voornamelijk gewerkt vanuit een systemisch en gedragstherapeutisch referentiekader, volgens de Zorgstandaard Eetstoornissen.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Bel of app dan naar Karin Tobias 06-23437762 (klinisch psycholoog en hoofd behandelprogramma) of Anne Sanders (gezondheidszorg psycholoog/psychotherapeut) op 035-6557555.

Past deze baan bij jouw ambities?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via onze website.
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Reageren kan tot 05-03-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen