Doorsturen
 
Doorsturen
 

hbo verpleegkundige Sociowoningen Ermelo (32-36 uur)

Houd jij van een verpleegplan dat op rolletjes loopt? Ben jij een kei in coördinerende taken binnen de zorg? Solliciteer dan op deze vacature van HBO verpleegkundige bij de sociowoningen in Ermelo!Als coördinerend verpleegkundige heb je naast de verpleegkundige taken een aantal extra taken. Je ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Houd jij van een verpleegplan dat op rolletjes loopt? Ben jij een kei in coördinerende taken binnen de zorg? Solliciteer dan op deze vacature van HBO verpleegkundige bij de sociowoningen in Ermelo!

Als coördinerend verpleegkundige heb je naast de verpleegkundige taken een aantal extra taken. Je coördineert het zorgproces en de patiëntenlogistiek op afdelingsniveau. Je coördineert de activiteiten binnen het verpleegkundig team en je stemt bijzonderheden af met de andere disciplines. Voor het behandelteam ben jij eerste contactpersoon.

Je vervult een voorbeeldfunctie binnen het team. Je borgt en bewaakt de verpleegkundige expertise en draagt deze over. Je signaleert de behoefte aan vakinhoudelijke kennis, met als doel het verhogen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg en het bieden van een veilig leerklimaat.
Je bent op de hoogte van en doet onderzoek naar vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je denkt mee en doet voorstellen voor kwaliteitsverbetering en vernieuwing in de zorgverlening. Je hebt een belangrijke rol bij beleidsontwikkelingen. Daarnaast maak je in afstemming met de teamleider zorg een vertaalslag van het beleid op managementniveau naar afdelingsniveau.

  Kortom: jij bent als HBO verpleegkundige het aanspreekpunt, staat midden in het multidisciplinaire team en bent een verbindende factor.

Wat heb je nodig?

Als jij een hoge mate van zelfreflectie bezit, geduldig bent en stevig in je schoenen staat, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • over een afgeronde HBO verpleegkunde opleiding beschikt;
 • voldoende kennis en vaardigheden hebt om zelfstandig en naar eigen inzicht binnen de kaders van het behandelplan, richtlijnen, procedures en protocollen te kunnen handelen;
 • 1-2 jaar werkervaring hebt met het coördineren van zorg en collega's hierin kan steunen en aansturen;
 • op een prettige en duidelijke manier communiceert en collega’s en patiënten weet te motiveren en stimuleren.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie waarbij je vanuit je coördinerende rol een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling en implementatie van het beleid en het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. En verder:
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • mogelijkheden om mee te denken in operationeel beleid;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Afdeling Sociowoningen Ermelo is onderdeel van zorgcluster ’Herstel’. De afdeling biedt herstel gerichte zorg. Hierbij staat aandacht voor mogelijkheden i.p.v. beperkingen van onze cliënten centraal, waarbij sprake is van samenwerking in de triade van cliënt, familie en hulpverlener. Daarnaast is een dagelijks onderdeel van de behandeling; Leefstijl. Het actief interesseren en motiveren van dit thema is een essentieel onderdeel van je werk.

De afdeling bied zorg aan 25 cliënten verdeeld over 4 locaties op of rond landgoed Veldwijk. De doelgroep bestaat o.a. uit enkelvoudige en dubbel gediagnostiseerde cliënten. Verslaving en LVB zijn hierbij regelmatig voorkomend. Multidisciplinair werken is een pré en daar hechten we grote waarde aan. Daarnaast wordt er 24 uurs zorg geboden wat inhoud dat er in dag, avond en nachtsituatie gewerkt wordt. 

Wij streven naar een actief en veilig opleidings- leerklimaat voor diverse leerlingen en stagiairs. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van het werken binnen onze afdeling.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature hbo verpleegkundige Sociowoningen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer (06) 10209482.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen