Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) gebiedsteam Almere Noord (36 uur)

Beschik jij over goede sociale vaardigheden en vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken bij GGz Centraal Flevoland wat voor jou! Voor onze innovatieve gebiedsteams in Flevoland zoeken we een enthousiaste sociaal ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Beschik jij over goede sociale vaardigheden en vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken bij GGz Centraal Flevoland wat voor jou! Voor onze innovatieve gebiedsteams in Flevoland zoeken we een enthousiaste sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor het “gebiedsteam Noord” in Almere.

Je gaat werken binnen een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek) binnen het postcodegebied dat gebiedsteam Noord bestrijkt.

Als SPV ben je een belangrijke partner in de verbinding tussen gebied en team en heb je een belangrijke rol in het vormgeven van het behandelaanbod. Je werkt nauw samen met andere disciplines: psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen en CGW-ers in je eigen en andere teams. Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Tevens krijgt je mogelijkheden om jezelf verder in je vak te ontwikkelen.

In het gebiedsteam draag je bij aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team. Afhankelijk van de problematiek wordt van je verwacht de behandeling aan te passen aan de mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem. Je vervult ook een rol in werkbegeleiding en supervisie.

Wat heb je nodig?

 • je bent in het bezit van het diploma sociaal psychiatrisch verpleegkundige;
 • je bent BIG geregistreerd;
 • je hebt ervaring in bijvoorbeeld een FACT-team;
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • je kunt teamleden coachen, ondersteunen of begeleiden bij complexe interventies;
 • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • je hebt een rijbewijs.

Wat mag je verwachten?

 • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • leren en professionaliseren staan hoog in het vaandel;
 • goede reiskostenvergoeding;
 • een fulltime contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). Er wordt gewerkt vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature SPV graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Ruud Smit, teamleider bedrijfsvoering, telefoonnummer 06 304 438 77 of: r.smit1@ggzcentraal.nl of Bart Bringmans, teamleider behandelzaken, bereikbaar via de receptie van de Meregaard 036- 5210200.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen