Doorsturen
 
Doorsturen
 

klinisch psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

In deze functie van klinisch psycholoog bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen krijg je een gevarieerde functie in een sterk groeiende en zich ontwikkelende werkomgeving, waar je ruimte hebt voor persoonlijke groei en inbreng.Jij bent de professional die, in de rol van ...

 • Regio: AlmereLelystad
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

In deze functie van klinisch psycholoog bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen krijg je een gevarieerde functie in een sterk groeiende en zich ontwikkelende werkomgeving, waar je ruimte hebt voor persoonlijke groei en inbreng.

Jij bent de professional die, in de rol van regiebehandelaar, nauw samenwerkt met de collega’s van het multidisciplinair team. Jij bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. In deze tweede lijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Je werkt met patiënten met uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek en psychiatrische diagnoses. Je behandelt volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zowel face-to-face en in de nabije toekomst ook met behulp van e-Health programma’s.
Naast individueel cliëntcontact behandel je ook cliënten in groepen. Binnen het deelspecialisme PHS worden verschillende vormen van groepsbehandeling reeds geboden: MBT, geïntegreerde psychotherapie en schematherapie. Andere vormen van groepsbehandeling worden momenteel nader onderzocht.

Je werkt samen in een team met alle disciplines, zoals psychotherapeuten, klinisch psycholoog, sociotherapeuten, GZ psychologen en psychiater. Je wordt uitgenodigd mee te helpen bij  de ontwikkeling van het deelspecialisme persoonlijkheidsstoorissen (PHS) binnen de RVZe Flevoland.
Het team biedt een gedegen opleidingsklimaat. Waar jij als klinische psycholoog jouw kennis en kunde kunt overdragen aan de GZ psycholoog in opleiding tot specialist. Jouw rol als werkbegeleider is hier onmisbaar in. Daarnaast kun je deelnemen aan de intervisie-bijeenkomsten met de collega van de klinisch psychologen binnen de regio. En heb je de beschikking van een persoonlijk studiebudget à €1800,- per jaar.
Tot de carrière mogelijkheden van een klinisch psycholoog binnen GGz Centraal behoren het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en/of de functie teamleider behandelzaken. Je werkt in een multidisciplinair team en hebt als team een (shared) caseload van ongeveer 250 cliënten.

Wat heb je nodig?

Je bent een innovatieve collega met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons deelspecialisme. We vinden het belangrijk dat jij als betrokken teamlid actief meedenkt over de verdere ontwikkeling en professionalisering van het behandelaanbod. Je voelt je thuis in een team waar ruimte is voor eigen initiatief, ondernemen en je hebt gevoel voor humor.

Verder:
 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en bij voorkeur ervaring met groepstherapie; 
 • ervaring met het werken met persoonlijkheidsstoornissen;
 • bij voorkeur een  afgeronde opleiding voor traumabehandeling, systeemtherapie, MBT of ervaring met schematherapie;
 • erg fijn zou zijn wanneer jij supervisor bent binnen de NVP of andere specialistische psychotherapie verenigingen.

Wat mag je verwachten?

 • ruimte om, samen met je collega's het deelspecialisme persoonlijkheidsstoorissen verder te ontwikkelen;
 • een goed inwerkprogramma en desgewenst supervisie binnen jouw leer/werkproces door een ervaren collega;
 • een studiebudget ter hoogte van €1800,-
 • GGz Centraal is een opleidingsziekenhuis. Meewerken aan de opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn;
 • bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen van ICT mogelijkheden in de behandelingen. Denk aan E-health, het Cliëntportaal of beeldbel-mogelijkheden;
 • adequate administratieve ondersteuning;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,- en maximaal € 6.188,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Regio Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante-, klinische- en deeltijdbehandeling geïntegreerd. Ook hebben wij een eigen afdeling psychodiagnostiek die ondersteunende screeningen en onderzoeken afneemt.
Binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder schematherapie en MBT.

Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Meer informatie vind je op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt voor deze klinisch psycholoog vacature en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cri-cri Gouw (teamleider bedrijfsvoering) via c.gouw-vanhezik@ggzcentraal.nl of telefoon 06 8321 9607.
Wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag jou cv en motivatie via de website.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 20-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen