Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiatrisch verpleegkundige Verslaving & Neuropsychiatrie (32-36 uur)

Word jij onze nieuwe collega en werk jij binnenkort als verpleegkundige of groepsleider op het snijvlak van dubbel diagnose, (neuro)psychiatrie, verslaving en somatiek in Juliana Oord in Laren? Als verpleegkundige/groepsleider werk je samen in een gedreven multidisciplinair team van ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Word jij onze nieuwe collega en werk jij binnenkort als verpleegkundige of groepsleider op het snijvlak van dubbel diagnose, (neuro)psychiatrie, verslaving en somatiek in Juliana Oord in Laren?
 
Als verpleegkundige/groepsleider werk je samen in een gedreven multidisciplinair team van verpleegkundigen, arts-assistenten, psychiater, verpleegkundig specialist, zorgcoordinator, psychologen en trainers. Je begeleidt zelfstandig patiënten, zowel individueel als in groepsverband. Je draagt zorg voor en positief groepstherapeutisch klimaat maar hebt teglijk oog voor het indivdu. Tevens verricht je werkzaamheden als persoonlijk begeleider, met alle daarbij behorende taken. Je observeert en rapporteert ten behoeve van diagnostiek en behandeling. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Als werkbegeleider begeleid je verpleegkundigen in opleiding en stagiaires.

Wat heb je nodig?

 • je bent BIG geregistreerd verpleegkundige en in bezit van een verpleegkundig diploma MBO/HBO; 
 • je hebt een sterk gevoel voor en ervaring in het werken met patiënten met een zogenaamde dubbele diagnose: (neuro) psychiatrie en/of verslaving;
 • je bent gericht op herstel, rehabilitatie en motivatie en gewend om met groepen te werken en niet bang soms te kaderen;
 • je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en bent bij uitstek een goede teamplayer.
Wij zoeken een kritische, maar ook humorvolle collega die voldoening vindt in soms snel wisselende omstandigheden en de groepsdynamiek die daarbij hoort.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • em unieke werkomgeving in hartje Gooi;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal  € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Juliana Oord in Laren vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. Juliana Oord is een boven regionaal expertise centrum, met als kerntaken: psychiatrie en verslaving en neuropsychiatrie.

Binnen Juliana Oord ontwikkelen we klinische behandeling volgens de zorgpaden psychiatrie en verslaving  detoxificatie, psychiatrie en verslaving voortgezette behandeling en neuropsychiatrie. Ontwikkeling van expertise is een continu proces, hierbij denken we aan het geïntegreerd aanbieden van behandeling volgens het  IDDT model. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s.

De behandelprogramma’s bieden een intramurale geintergreerde behandeling aan patiënten met verslavingsproblematiek in combinatie met en vaak ernstige psychiatrische of cognitieve aandoeningen. Het betreft patiënten met meestal ernstig recidiverende problematiek op verschillende levensgebieden, zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar forensische en langdurige psychiatrie. Deze patiënten hebben door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek en behandeling geboden kan worden.

Wil je meer weten over Juliana Oord? Kijk op www.ggzcentraal.nl.
 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiatrisch verpleegkundige Verslaving & Neuropsychiatrie.graag  tegemoet. 
Heb je interesse of vragen over deze vacature? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met Marco Stronkhorst (teamleider zorg), bereikbaar onder telefoonnummer 035-5390411, of via WhatsApp: 06-22057094.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van dhr. M. Stronkhorst.

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten worden vergoed.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen