Doorsturen
 
Doorsturen
 

basispsycholoog Emerhese Flevoland (32-36 uur)

Wil jij deel uitmaken van een jong  team met experts op het gebied van autismestoornissen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature bij Emerhese Flevoland. Je werkzaamheden als basispsycholoog bij het behandelprogramma Emerhese Flevoland hebben betrekking op de patiëntengroep ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij deel uitmaken van een jong  team met experts op het gebied van autismestoornissen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature bij Emerhese Flevoland.
 
Je werkzaamheden als basispsycholoog bij het behandelprogramma Emerhese Flevoland hebben betrekking op de patiëntengroep (jong) volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis. Als behandelaar heb je uitvoerende taken op het gebied van diagnostiek en behandeling waarbij je deelneemt  aan het multidisciplinaire teamoverleg en werkt onder leiding van het hoofd behandelprogramma. Je ontvangt functioneel leiding en werkbegeleiding van een GZ- psycholoog, voert (samen) intakegesprekken en overige vormen van diagnostisch onderzoek uit, en in de behandelfase verzorg je psycho-educatie, en individuele behandeling en ben je co-therapeut in verschillende groepsbehandelingen.
Afhankelijk van je ervaring en competenties bieden wij de mogelijkheid om (onder begeleiding) je werkzaamheden uit te breiden naar overige vormen van behandeling en begeleiding. Daarbij is er ruimte om steeds zelfstandiger  te werken en actief deel te nemen aan nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

Wat heb je nodig?

Allereerst sterke affiniteit met onze doelgroep.  Verder: 
 • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog/orthopedagoog en je bent in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD);
 • je bent bereid om je vaardigheden op het gebied van diagnostiek en behandeling uit te breiden;
 • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
 • je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de (specialistische) GGZ en kennis van cognitieve gedragstherapie.
Meer weten over het werken met de doelgroep bij Emerhese? Lees dan het verhaal van psychiater Yvette Roke. 

Wat mag je verwachten?

We hebben de ambitie om onze doelgroep nog beter te bedienen en werken dagelijks met elkaar om dit doel te realiseren. Jij kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.   
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • de mogelijkheid parttime te werken: 32-36 uur per week;
 • een contract voor bepaalde tijd; 
 • een goed inwerktraject; 
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maken onderdeel uit van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl. 

Waar ga je werken?

Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal is Emerhese het autisme expertisecentrum en onderdeel van de RVZe Fornhese (Kinder- & Jeugdpsychiatrie) - Emerhese Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd behandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort (Emerhese Amersfoort) en een polikliniek in Almere (Emerhese Flevoland). 
Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling. De behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en ook wordt samengewerkt met ketenpartners.  

Emerhese Flevoland is een groeiend behandelprogramma dat volop in ontwikkeling is en daarbij innovatieve middelen inzet op het gebied van eHealth, wetenschappelijk onderzoek en diagnostiek-  en  behandelmodules. Het team is samengesteld uit GZ- psychologen, psychiater, klinisch psycholoog, ambulant behandelaren, medewerkers psychodiagnostiek en projectmedewerkers.   

Solliciteren

Bel of app dan naar Annelies Bovenhoff, hoofd behandelprogramma Emerhese Flevoland op 06-13363421, of Heleen Iedema, verpleegkundig specialist en teamcoördinator, bereikbaar via telefoonnummer 06- 12334332.
 
Heb jij belangstelling voor het werken bij Emerhese? Loop dan een dag met ons mee. Ervaar zelf hoe gevarieerd het werken bij Emerhese is!

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw actuele cv en motivatie ter attentie van mevrouw A. Bovenhoff.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen