Doorsturen
 
Doorsturen
 

begeleider SPH/GGZ agoog (36 uur)

Ben jij een ervaren, flexibele begeleider die over doorzettingsvermogen, geduld en een goede dosis humor beschikt? Dan zoeken wij jou! Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen.De kliniek bestaat uit ...

 • Regio: Bussum
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren, flexibele begeleider die over doorzettingsvermogen, geduld en een goede dosis humor beschikt? Dan zoeken wij jou! Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen.

De kliniek bestaat uit twee afdelingen, één afdeling voor Leefstijl en Herstel en de andere afdeling richt zich op Resocialisatie en Herstel. De werkstijl is herstel- en oplossingsgericht. De patiënt, diens wensen en steunsysteem staan centraal binnen het supportief afdelingsmilieu waar herstel gerichte activering het ontwikkel- en speerpunt is.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het coördineren en uitvoeren van de begeleiding zoals die in het behandel/verpleegplan is beschreven. In deze functie begeleid je patiënten op de afdeling en daarbuiten, bijvoorbeeld in het behandelhuis, individueel als ook in groepsverband. Dit kan medicatie delen, begeleiden bij ADL/ HDL, dagactiviteiten maar ook het voeren van een keukentafelgesprek zijn. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen, evaringsdeskundigen en andere functionarissen, onder supervisie van de teamleider. EVV schap is onderdeel van deze functie.

Je onderhoudt o.a. contacten met het sociale netwerk van de patiënt. Leerlingbegeleiding is onderdeel van deze functie. Het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is een speerpunt. Het betreft een functie voor alle diensten. De standplaats is het team van Leefstijl & Herstel waarbij in voorkomende gevallen ook op de andere afdeling gewerkt zal worden.

Binnen het team is er behoefte aan kennis op gebied van het schrijven van doelgerichte begeleidingsplannen vanuit de herstelgerichte werkstijl. Kennis van motivationele en oplossingsgerichte gesprekstechnieken is zeer welkom! 

Kortom geen dag is hetzelfde in de kliniek en er zijn veel kansen om je te ontwikkelen.

Wat heb je nodig?

 • je bent in het bezit van een bachelor diploma SPH met uitstroom GGZ agoog;
 • bekwaam- en bevoegdheid tot medicatie delen of de bereidheid deze te behalen;
 • ervaring in de psychiatrie, affiniteit met de doelgroep en methodisch werken zijn een pré;
 • je bent gewend om zelfstandig te werken en adequaat te organiseren. Daarnaast beschik je over doorzettingsvermogen, geduld en een goede dosis humor.
Competenties die wij belangrijk vinden: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en pro- actieve instelling, overtuigingskracht, stressbestendigheid en kunnen samenwerken. We zoeken een collega die met ons mee wil ontwikkelen op het gebied van herstelgericht werken!

Wat mag je verwachten?

Allereerst een fulltime contract voor onbepaalde tijd. Verder;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • standplaats Bussum;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid;
 • samenwerken met professionele collega's;
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, kijk voor ons aanbod op arbeidsvoorwaarden;
 • een goed inwerkprogramma.

Waar ga je werken?

De Mauritzhof is in november 2010 in gebruik genomen. In dit centrum wordt zowel ambulante (volgens de FACT methodiek), dagbehandeling als klinische behandeling geboden.
De behandeling is herstelgericht op symptomatisch, sociaal en persoonlijk gebied. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door zijn/haar naastbetrokkenen. Alle behandelactiviteiten worden vormgegeven vanuit een herstelgerichte werkstijl.
Samenwerking, shared descision making zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor somatiek, leefstijl en bijwerkingen van psychofarmaca.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature begeleider SPH/GGZ agoog graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Ellen van der Blom (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 035- 6957010 of Ruud Wind (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 035- 6955500.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen