Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige HIC Johannesbos (32-36 uur)

Wil jij als verpleegkundige GGZ bij Johannesbos jouw deskundigheid inzetten voor implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling en separeervrije zorg? Solliciteer dan op de vacature verpleegkundige High Intensive Care in Ermelo!Als verpleegkundige werk je samen ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als verpleegkundige GGZ bij Johannesbos jouw deskundigheid inzetten voor implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling en separeervrije zorg? Solliciteer dan op de vacature verpleegkundige High Intensive Care in Ermelo!
Als verpleegkundige werk je samen in een gedreven team van verpleegkundigen, arts-assistenten, psychiater, een maatschappelijk werker, non-verbaal therapeuten en activiteiten begeleiders. Je begeleidt zelfstandig patiënten, zowel individueel als in groepsverband. Tevens verricht je werkzaamheden als persoonlijk begeleider, met alle daarbij behorende taken. Je observeert en rapporteert ten behoeve van diagnostiek en behandeling. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Als werkbegeleider ga je verpleegkundigen in opleiding en stagiaires begeleiden.

Wat heb je nodig?

 • je bent BIG geregistreerd verpleegkundige en in bezit van een verpleegkundig diploma MBO/HBO;
 • je hebt een sterk gevoel voor het werken met patiënten in crisis en ook bijbehorende veiligheidsaspecten betrek je in je oordeelsvermogen;
 • je beschikt daarbij over een ART-certificaat of ben je bereid de training te volgen;
 • je bent een verpleegkundige met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
Wij zoeken een kritische, maar ook humorvolle collega die voldoening vindt in snel wisselende omstandigheden en de dynamiek die daarbij hoort.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Johannesbos is een gesloten opnameafdeling voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18-60 jaar. Het gaat om mensen die acuut psychiatrisch ontregeld en geïndiceerd zijn voor kortdurende intensieve klinische behandeling. De High Intensive Care heeft 20 gesloten opnameplekken, 1 IC unit met daarin 1 EBK (exta beveiligde kamer), een 1 op 1 ruimte en een comfortroom. De afdeling heeft 2 BOR (bed op recept) bedden. 
In het behandelbeleid richt de afdeling zich op een veilige, effectieve en menselijke intensieve psychiatrie waar crisisinterventie, diagnostiek en symptoombestrijding en behandeling aan de orde komen. Er vinden veel opnames plaats per jaar er is sprake van een hoge turn-over. 
 
Johannesbos is een afdeling in transitie. De afgelopen tijd is de afdeling verbouwd om de HIC (high en intensive care) zorg nog meer te kunnen implementeren en faciliteren.
In de opmaat naar de nieuwe omgeving is de afdeling al langere tijd intensief bezig met het  terugdringen van aantal; en intensiteit van separaties. In 2018 staat verdere implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling van acuut psychiatrisch ontregelde patiënten op het programma. Van de nieuwe collega verpleegkundige wordt verwacht dat hij/zij daar een actieve rol in gaat vervullen.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundige HIC Johannesbos graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Hetty Hop-Nijkamp (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 0341 566 780 of per mail h.hop-nijkamp@ggzcentraal.nl.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen