Doorsturen
 
Doorsturen
 

coördinator A/N/W (nachthoofd) (24 uur)

Wil jij als ambitieuze verpleegkundige een volgende stap zetten in jouw loopbaan? Jouw kennis en kunde overdragen en jouw coördinerende kwaliteiten verder ontwikkelen? Als coördinator nachthoofd heb je een vaste standplaats (afdeling Eikenstein 4) en heb je vanuit hier de mogelijkheid om diverse afdelingen ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als ambitieuze verpleegkundige een volgende stap zetten in jouw loopbaan? Jouw kennis en kunde overdragen en jouw coördinerende kwaliteiten verder ontwikkelen? 
Als coördinator nachthoofd heb je een vaste standplaats (afdeling Eikenstein 4) en heb je vanuit hier de mogelijkheid om diverse afdelingen op locatie Veldwijk te bereiken. Dit kan zowel telefonisch als door daadwerkelijk een bezoek te brengen aan locaties.
 
Naast de verantwoordelijkheid als coördinator nachthoofd op locatie Veldwijk, word je ook ingezet als verpleegkundige op afdeling Eikenstein 4. Dat betekent dat je de zorg hebt voor de opgenomen cliënten (16) binnen Eikenstein 4. Dit zijn cliënten met de nodige psychiatrische en ouderdomsproblematiek. In afstemming met collega’s van naastgelegen afdelingen draag je werkzaamheden op de afdeling over om werkzaamheden op locatie Veldwijk uit te kunnen oefenen.

Het betreft een zelfstandige functie die je uitoefent naar eigen inzicht aan de hand van aanwezige protocollen. De functie vereist inzicht om in te schatten wat er nodig is om (complexe) problemen op te kunnen lossen. Indien mogelijk handel je zelf en zo nodig overleg en werk je samen met de dienstdoende arts. Eventueel wordt directe en/of indirecte leiding gegeven aan collega’s uit de nachtdienst van verschillende afdelingen.

Wat heb je nodig?

Allereerst heb je affiniteit met alle doelgroepen binnen de psychiatrie. En verder:
 • een diploma verpleegkundige B, al dan niet gecombineerd met diploma verpleegkundige A (beide BIG registratie);
 • beschik je over goede contactuele eigenschappen en ben je ondanks het individuele karakter van de functie zeker in staat om in teamverband te werken;
 • ben je daarnaast pragmatisch en resultaatgericht;
 • is het een pré wanneer je BHV- en ART-geschoold bent. Wanneer dit niet het geval is dan ben je bereid op korte termijn scholing te volgen.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur per week voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor 6 maanden i.v.m. ziektevervanging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
 
De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychische problemen, onder andere op landgoed Veldwijk in Ermelo. Het behandelaanbod is uiterst gevarieerd waardoor op vrijwel elke zorgvraag een passend antwoord geboden kan worden. De RVZe heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature coördinator A/N/W graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 303 02 907.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 02-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen