Doorsturen
 
Doorsturen
 

basisarts psychiatrisch hulp dienst Amersfoort, regio Eemland, voor de avond en weekend uren

Wil jij je verder ontwikkelen als basisarts? Wil je in korte tijd alle aspecten van de zorg voor psychiatrische patiënten in crisis leren kennen? Zowel kinderen/jeugd als volwassenen en ouderen? Dan is dit een prachtige kans! We vallen maar gelijk met de deur in huis. Ben jij naast bijvoorbeeld jouw ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 8 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij je verder ontwikkelen als basisarts? Wil je in korte tijd alle aspecten van de zorg voor psychiatrische patiënten in crisis leren kennen? Zowel kinderen/jeugd als volwassenen en ouderen? Dan is dit een prachtige kans!
 
We vallen maar gelijk met de deur in huis
Ben jij naast bijvoorbeeld jouw onderzoek of huidige baan nog op zoek naar een uitdagende baan? Voor de avond- en weekend diensten van GGz Centraal in de regio Amersfoort zijn we op zoek naar een basisarts die interesse heeft  in de ggz. 
Je gaat flexibel aan de slag voor bij voorkeur een langere periode. De nachtdiensten doordeweeks zijn van 20:30 - 09.00 uur. In het weekend zijn de nachtdiensten van 20:30 - 09.00 uur en de dagdiensten van 08.30 - 21.00 uur.

Je werkt zelfstandig maar onder verantwoordelijkheid van een psychiater en direct samen met ervaren crisis-interventoren. Voor de spoedeisende psychiatrie doe je  beoordelingen, na verwijzing van de politie of de HAP. Uiteraard vraagt de functie om outreachend te werken in de gehele regio. De ene keer ga je naar het politie bureau, dan naar de crisis kamer of naar de patiënt thuis.

Daarnaast ben je de arts die op de locaties Zon & Schild en Meander MC de troubeleshooter is, na triage van een Avond Nacht Weekend hoofd of Coördinator Continu Zorg, doe je consulten. De ene keer telefonisch de andere keer ga je naar de patiënt toe.

Kortom: een gevarieerde functie waarin je in een stroomversnelling kennis gaat maken met een veelvoud aan problematieken. Never a dull moment!

Wat heb je nodig?

Als jij je verder wilt ontwikkelen binnen de psychiatrie en enthousiast bent om te werken in een dynamische werkomgeving, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd bent;
 • ervaring hebt binnen de psychiatrie;
 • een flexibele en collegiale instelling hebt;
 • in bezit van rijbewijs B en beschikking hebt tot een auto.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkomgeving die wordt gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en fijne collega’s om mee samen te werken. En verder:
 • een contract met een individueel passend aantal uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een dynamische werkomgeving;
 • een gedegen inwerkprogramma;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote GGZ locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. Op dit moment zo’n 250 bedden.
In de locatie Meander Mc zijn 23 bedden psychiatrie, acute opname en ziekenhuis psychiatrie, teven bevind zich daar de HAP en crisis kamer voor de regio.
 

Solliciteren

Voel jij je uitgedaagd en heb je vragen, App of bel dan met Ben Nijman (teamleider Crisisdienst/IHT) op 06- 205 919 78.
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier.
Een referentiecheck maakt onderdeel uit van deze procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hoort hierbij. Wij vergoeden de kosten.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen