Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleider bedrijfsvoering Zwaluw en Enk (28-36 uur)

Wil jij laten zien wat jij in je mars hebt in een organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen? Spreekt jou dit aan pak dan deze kans en solliciteer op de vacature van teamleider bedrijfsvoering Zwaluw en Enk!Als meewerkend teamleider geef je leiding aan de ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Staf en managementVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij laten zien wat jij in je mars hebt in een organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen? Spreekt jou dit aan pak dan deze kans en solliciteer op de vacature van teamleider bedrijfsvoering Zwaluw en Enk!

Als meewerkend teamleider geef je leiding aan de sociotherapeuten binnen Zwaluw en Enk. Je bent verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering. Je doet dit in samenspraak met collega’s, die gewend zijn zelfstandig te werken en waar nodig onderling af te stemmen. Er is sprake van duaal management met de teamleiders zorg van Zwaluw en Enk. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de organisatie van de dagelijkse gang van zaken in de afdelingen.

Je werkt binnen de kaders van de vorming van het Centrum voor Psychotherapie en de daarmee samenhangende veranderingen. Vanuit de afdelingen lever je input voor strategie en beleid en heb je een bijdrage in de vorming van het nieuwe centrum.
Je werkt nauw samen met de collega’s (teamleiders bedrijfsvoering) van Marina de Wolf en Transit. Je werkt onder verantwoordelijkheid van en hebt regelmatig overleg met de clustermanagers van het Centrum voor Psychotherapie.

Wat heb je nodig?

 • je hebt HBO werk- en denkniveau, en beschikt over een diploma HBO-V of SPH, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding;
 • je hebt werkervaring als sociotherapeut of verpleegkundige;
 • je hebt ervaring met het werken met cliënten in hoog specialistische psychotherapie;
 • je bent in staat tot het implementeren van de gemaakte plannen voor Zwaluw en Enk in het Centrum voor psychotherapie;
 • je bent enthousiast, beschikt over een pro-active houding en werkt oplossingsgericht.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 28 - 36 uur per week voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het Centrum voor Psychotherapie is een recent door GGz Centraal geopend derdelijns centrum voor (dag)klinische psychotherapie, waar specialisten in angst- en dwangstoornissen, vroegkinderlijk trauma en complexe persoonlijkheidsstoornissen elkaar letterlijk vinden in een geheel nieuwe samenwerkingsvorm. Samen behandelen we patiënten met ernstige en co morbide aandoeningen uit het hele land. 
Dit nieuwe derdelijns centrum voor psychotherapie daagt specialisten uit om bewust te kiezen voor een andere, nauwere samenwerkingsvorm, zodat we samen van groeiende betekenis kunnen zijn voor onze patiënten, hun omgeving en onze gemeenschap. Want door nadrukkelijker samen te werken, op één locatie, vanuit één gedeelde visie, in diverse specialismen, bouwen we hier aan de basis voor betere antwoorden op al die prangende vragen waar we samen voor staan - in passende psychotherapeutische behandeling en nazorg voor patiënten, in diagnostische vraagstukken en in baanbrekend wetenschappelijk onderzoek. Want zoals ernstige psychische aandoeningen vaak volop verweven zijn, veelvoudig in elkaar haken, moet ook onze aanpak één sterk, veelzijdig geheel vormen. 

Het Centrum voor Psychotherapie is gesitueerd in Ermelo (filevrij bereikbaar, vier minuten wandelen vanaf het station), en bestaat uit de onderdelen:
- Transit: psychotherapeutische behandeling van patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering
- Marina de Wolf: cognitief gedragstherapeutische behandeling van complexe angst- en dwangstoornissen 
- Zwaluw & Enk: inzichtgevende groepspsychotherapeutische behandeling van complexe persoonlijkheidsstoornissen binnen een milieutherapeutische behandelsetting

Onze (dag)klinische psychotherapeutische behandelingen zijn gericht op blijvende verandering en het weer vlot trekken waar iemand eerder vastliep in zijn of haar leven. De behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Naast klachtenreductie en verbetering van het persoonlijk functioneren is behandeling ook expliciet gericht op het (weer) innemen van voor diegene belangrijke maatschappelijke rollen en op het leren omgaan met restklachten. De multidisciplinaire teams bestaan uit enthousiaste professionals die veel waarde hechten aan een goede werksfeer en aan het delen van kennis en ervaring. 

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marionne Bartels, clustermanager zorg Centrum voor psychotherapie, telefoonnummer 0341- 566499 of 0341- 566555.
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van R. Vos, clustermanager bedrijfsvoering. 
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen