Doorsturen
 
Doorsturen
 

orthopedagoog/psycholoog (24-36 uur)

Ben jij een orthopedagoog of psycholoog die ervaring of interesse heeft in onze doelgroep en die graag werkt in een jong en enthousiast multidisciplinair team? Dan nodigen we je uit te solliciteren op deze vacature bij Fornhese in Lelystad.Het regioteam Lelystad biedt specialistische GGZ voor patiënten tussen de ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: GedragswetenschappenBegeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBOWO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een orthopedagoog of psycholoog die ervaring of interesse heeft in onze doelgroep en die graag werkt in een jong en enthousiast multidisciplinair team? Dan nodigen we je uit te solliciteren op deze vacature bij Fornhese in Lelystad.
Het regioteam Lelystad biedt specialistische GGZ voor patiënten tussen de 6-18 jaar in Lelystad en de gemeentes in en rondom Dronten, Swifterbant, de Noord-Oostpolder en Urk. De behandeling kan bestaan uit poliklinische behandeling en/of dagbehandeling (6-12 jaar en 12-18 jaar), consultatie en waar nodig ook behandeling thuis (IPG) en op school. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.
 
In het regioteam 6-18 jaar lever je een bijdrage aan diagnostische en behandelactiviteiten onder begeleiding van een gezondheidszorgpsycholoog en onder verantwoordelijkheid van de teamleider regioteam (kinder-en jeugdpsychiater). Hiertoe behoren het mede voeren van intake en anamnese gesprekken, spelobservaties en adviesgesprekken. Tevens kan inzet op het gebied van psychodiagnostisch onderzoek gevraagd worden. 
 
Daarnaast als co-therapeut geef je psycho-educatie aan ouders en kinderen al dan niet in groepsverband. De werkzaamheden bieden tevens kansen om ook je eigen inbreng en initiatief in nieuwe ontwikkelingen te laten zien en je breed in de kinder- en jeugdpsychiatrie te oriënteren.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog, met behaalde basisaantekening psychodiagnostiek;
 • bij voorkeur ervaring met kinder- en jeugd psychologie / psychiatrie;
Gezien de aard van de functie zoeken wij iemand die zich snel kan invoegen en zich nieuwe vaardigheden eigen maakt.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24-36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort waarbij wordt aangesloten op de regionale vraag per regio en per leeftijd. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders.
Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.    

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature orthopedagoog/psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar) graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Wieske Overbeek (psychiater en teamleider regioteam Lelystad) bereikbaar via telefoonnummer 036- 5383250.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen