Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige kliniek Groenhaege

Ben jij een enthousiaste en professionele verpleegkundige die actief een bijdrage wilt leveren aan de verdere ontwikkeling van de zorg binnen Groenehaege? Dan zoeken wij jou!Werken in het team Groenehaege betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's, waarbij er verschillende uitdagingen op ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en professionele verpleegkundige die actief een bijdrage wilt leveren aan de verdere ontwikkeling van de zorg binnen Groenehaege? Dan zoeken wij jou!

Werken in het team Groenehaege betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen. Een dynamische werkomgeving waarbij ontwikkelmogelijkheden als individu en als team tot de mogelijkheden horen.

Als verpleegkundige ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Je hebt daarin een belangrijke rol in zorgcoördinatie. Je coacht van uit het behandelplan patiënten op weg in hun herstel. Je weet van aanpakken in de zorg en draait je hand niet om voor ADL werkzaamheden. Verder regel, organiseer en structureer je de dagelijkse verpleegkundige handelingen en taken.
Kansen op herstel, zelf zien is één. Kans zien om patiënten ondersteuning te bieden zodat zij de kansen zien / gaan zien is de uitdaging.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over een diploma MBO verpleegkunde of HBO V;
 • je staat stevig in je schoenen, bent geduldig en zoekt de samenwerking met collega’s;
 • je hebt affiniteit met en werkervaring in, de langdurige klinische zorg;
 • je bent erop gericht te werken vanuit de achtergronden en mogelijkheden van patiënten;
 • je communiceert op een prettige en duidelijke manier en weet patiënten te motiveren en stimuleren.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24-32 uur per week voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekend;, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Groenehaege is een klinische open afdeling voor langer durende behandeling. De afdeling is onderdeel van het Zorgcluster Herstel binnen de regio Veluwe en Veluwe Vallei.  We begeleiden en behandelen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening icm levensfase problematiek passend bij een (biologisch) hogere leeftijd. Dit binnen een voor hen veilige omgeving waarin aandacht is voor de mogelijkheden en rekening houden met de beperkingen van het individu.
De behandeling is gericht om een zo menswaardig bestaan mogelijk te maken en om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken. Daarin  ligt ook de uitdaging om ‘op maat’  herstel-ondersteunende behandeling te bieden. Het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is een speerpunt. Hierin heeft de professional een voorbeeldfunctie.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundige GGZ kliniek Groenehaege graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Michelle Smits (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer (06) 23094373.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen