Doorsturen
 
Doorsturen
 

kinder- en jeugdpsychiater behandelprogramma 0-6 jaar

Als kinder -en jeugdpsychiater voor het behandelprogramma 0-6 jaar werk je met een ambulante patiëntengroep in de regio’s Eemland en Veluwe. Samen met het multidisciplinaire team zoek je naar een passende behandeling bij iedere kind en zijn/haar gezin. Hierbij neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een ...

 • Regio: AmersfoortErmelo
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Als kinder -en jeugdpsychiater voor het behandelprogramma 0-6 jaar werk je met een ambulante patiëntengroep in de regio’s Eemland en Veluwe. Samen met het multidisciplinaire team zoek je naar een passende behandeling bij iedere kind en zijn/haar gezin. Hierbij neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.

Naast jouw taak als kinder- en jeugdpsychiater ben je ook leidinggevende van het behandelteam. Deze teamleidersfunctie is een gedelegeerde taak van het hoofd behandelprogramma. Ook vervul jij een ambassadeursfunctie voor Fornhese. Je participeert actief binnen het netwerk met andere jeugdzorgaanbieders, w.o. kinder -en jeugdartsen. Binnen de regio Eemland hebben de gezamenlijke gemeenten de komende jaren grote ambities om onderlinge samenwerking en productontwikkeling vorm te geven. Verder participeer je in de achterwachtfunctie van de 7x 24 uurs dienst.
 
Kort om, een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en meedenken in nieuwe ontwikkelingen wordt op prijs gesteld.

Gaat jouw voorkeur uit naar een groter dienst verband dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om binnen andere behandelprogramma’s (6-12 of 12-18 jarigen) op dezelfde locatie werkzaamheden te verrichten. Ook zijn er mogelijkheden voor het geven van consultaties aan derden ( w.o.huisartsen/LVB).

Wat heb je nodig?

 • je bent een (BIG-) geregistreerd kinder -en jeugdpsychiater. Heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je welkom om te solliciteren;
 • je hebt een open houding t.o.v. zorgvernieuwing en in staat op actieve wijze een verbindende rol te spelen in de samenwerking met de diverse ketenpartners in het ambulante veld (huisarts, POH-GGZ, generalistische basis- GGZ) en met de klinische GGZ-voorzieningen in de regio en derdelijns-voorzieningen;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding, je werkt pragmatisch, resultaatgericht en accuraat, in het bijzonder met betrekking tot registratie;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 16-32 uur per week voor onbepaalde tijd. Datum indiensttreding zo spoedig mogelijk; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, AMS regeling  (max 8760,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit planbare ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s per leeftijd: 0-6, 6-12 en 12-18.  Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor niet- planbare, spoedeisende en complexe ambulante zorg.
Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders.

Het werkgebied van Fornhese is voornamelijk Midden Nederland. De meeste kinderen zijn afkomstig uit de provincies Utrecht, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland. Fornhese heeft hoofdlocaties in Amersfoort, Ermelo, Almere, Lelystad en Hilversum.
 
Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Dineke Rang (kinder- en jeugdpsychiater, hoofd Behandelprogramma) telefoonnummer 036-5383250.

Wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie via de knop "heb je interesse".
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen