Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog/psychotherapeut zorgprogramma stemmingsstoornissen (28-32 uur)

Als behandelaar werken in een zich sterk ontwikkelende dynamische werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature GZ psycholoog/ psychotherapeut zorglijn stemmingsstoornissen bij het Ambulatorium  in Harderwijk! De functie van GZ ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Als behandelaar werken in een zich sterk ontwikkelende dynamische werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature GZ psycholoog/ psychotherapeut zorglijn stemmingsstoornissen bij het Ambulatorium  in Harderwijk! 
De functie van GZ psycholoog/psychotherapeut in het zorgprogramma stemmingsstoornissen is een gevarieerde functie in een zich sterk ontwikkelende werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke inbreng.  
Je maakt deel uit van het multidisciplinair team. Je doet intakes en je ontwikkelt en stelt behandeplannen op. Ook evalueer je de behandelplannen en indien nodig stel je deze bij. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, je interpreteert de resultaten, en je schrijft een onderzoeksrapport. Je geeft individuele en/of groepsbehandelingen/therapieën. Je geeft werkbegeleiding en supervisie aan GZ psychologen in opleiding. Verder lever je een bijdrage aan de evaluatie en het bijstellen van het beleid van de zorglijn. 

Wat heb je nodig?

 • je bent BIG geregistreerd GZ psycholoog;
 • je hebt kennis van - en ervaring op - het gebied van: algemene en specifieke therapeutische strategieën voor de behandeling van patiënten met stemmingsstoornissen;
 • je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied;
 • je beschikt over een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent transparant in jouw (be-)handelen en gericht op samenwerking.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 28 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een goed bereikbare werklocatie zowel met de auto als het openbaar vervoer;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het ambulatorium in Harderwijk/Wezep is een dynamische werkomgeving en omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst en dwangstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme.

Ambulante-en deeltijdbehandeling zijn geïntegreerd in de zorglijnen. Centraal in onze visie is 'evidence based werken', effectmeting en een continue ontwikkeling van de professional. We werken in multidisciplinair verband en hechten veel waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring door professionals. Binnen de zorglijnen vinden zowel behandelingen als (psycho)diagnostische onderzoeken plaats. Naast individuele behandelingen, biedt het team groepsbehandelingen en een deeltijd behandeling voor stemmings-klachten.

Er wordt nauw samengewerkt met de verwijzende huisartsen in de regio. Vanuit de zorglijn wordt ook de consultatieve psychiatrie verzorgd in het ziekenhuis St. Jansdal te Harderwijk en wordt er samengewerkt met de collega’s specialisten (o.a. in een poli seksuologie)

Voor het zorgprogramma stemmingsstoornissen zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog/ psychotherapeut.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog/psychotherapeut zorgprogramma stemmingsstoornissen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Roely de Groote (teamleider) of Ivo Stessels(psychiater/ behandelteamleider) bereikbaar via telefoonnummer 0341- 462 300.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen