Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog persoonlijkheidsstoornissen (32-36)

Heb jij een scherpe klinische blik tijdens het (psycho)diagnostisch proces? Heb jij daarnaast een sterke affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen? Dan hebben we een super leuke baan voor je!In de functie als gezondheidspsycholoog houd jij je bezig met het diagnosticeren en behandelen van patiënten met ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Heb jij een scherpe klinische blik tijdens het (psycho)diagnostisch proces? Heb jij daarnaast een sterke affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen? Dan hebben we een super leuke baan voor je!

In de functie als gezondheidspsycholoog houd jij je bezig met het diagnosticeren en behandelen van patiënten met complexe problematiek binnen het veld van de volwassenpsychiatrie. Dit kunnen patiënten zijn van diverse behandelprogramma’s, waarbij met name ruimte is binnen het behandelprogramma Persoonlijkheidsstoornissen. Je werkt tijdens de intakefase nauw samen met een regiebehandelaar en je geeft werkbegeleiding/supervisie aan basispsychologen. Naasten worden zoveel mogelijk betrokken bij het diagnostisch  - en behandel proces. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarin systeemgericht denken, eigen regie van de patiënt en shared decision making hoog in het vaandel staan.
 
Je werkt nauw samen met collega’s in een zelfregulerend teamverband. Het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Wat heb je nodig?

Ben jij een behandelaar die de handen uit de mouwen wil steken, goed is in de samenwerking en over uitstekende plannings- en organisatievaardigheden beschikt? Dan worden we zeker nieuwsgierig naar je. Beschik je daarnaast ook over de volgende zaken, dan gaan we graag een gesprek met je aan:
 • een (bijna) afgeronde GZ opleiding;
 • registratie in het BIG register;
 • ervaring in het doen van intakes en en het doen van zowel individuele als groepsbehandelingen;
 • ervaring met cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde functie met ruimte voor verantwoordelijkheid, professionele en persoonlijke ontwikkeling in een dynamische en plezierige werkomgeving. En verder:
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De Rembrandthof te Hilversum is onderdeel van GGz Centraal Gooi en Vechtstreek en biedt diagnostiek en (kortdurende) behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in diverse programma’s: Onderzoek en advies, 24 uurs acute psychiatrie, Bipolaire- & Psychotische stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Jong Volwassenen en Eetstoornissen.

Daarnaast zijn er FACT teams werkzaam in de regio en is er het specialisme Ouderenpsychiatrie. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod van ambulante hulpverlening, deeltijdbehandeling en klinische opname. In overleg met de patiënt, ketenpartners en naastbetrokkenen wordt het behandelaanbod bepaald.

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ met behoud van expertise en met oog voor de wensen en mogelijkheden van de patiënt.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over de vacature GZ psycholoog persoonlijkheidsstoornissen? Neem dan contact op met Karin Tobias, hoofd behandelprogramma, bereikbaar via telefoonnummer 035- 566 74 47 of  06 - 234 37 762.

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Wil je direct solliciteren, stuur dan via het sollicitatieformulier je cv en brief met motivatie. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op  werkenbijggzcentraal.nl.   

Reageren kan tot 17-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen