Doorsturen
 
Doorsturen
 

hbo verpleegkundige Psychiatrie & Verslaving (24 uur)

Houd jij van een verpleegplan dat op rolletjes loopt? Ben jij een kei in coördinerende taken binnen de verslavingszorg? Solliciteer dan op deze vacature van HBO verpleegkundige bij Psychiatie & Verslaving in Ermelo!De afdeling psychiatrie en verslaving biedt zorg aan mensen met ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Houd jij van een verpleegplan dat op rolletjes loopt? Ben jij een kei in coördinerende taken binnen de verslavingszorg? Solliciteer dan op deze vacature van HBO verpleegkundige bij Psychiatie & Verslaving in Ermelo!

De afdeling psychiatrie en verslaving biedt zorg aan mensen met verslavingsproblemen, eventueel in combinatie met een andere psychiatrische aandoening. Ons doel is Dichtbij en Deskundig zijn en Gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s. De behandelingen zijn innovatief met een transparante systematiek van zorgpaden, alle teams werken consequent volgens deze richtlijnen.

Als coördinerend verpleegkundige heb je naast de verpleegkundige taken een aantal extra taken. Je coördineert het zorgproces en de patiëntenlogistiek op afdelingsniveau. Je coördineert de activiteiten binnen het verpleegkundig team en je stemt bijzonderheden af met de andere disciplines. Voor het behandelteam ben jij eerste contactpersoon.

Je vervult een voorbeeldfunctie binnen het team. Je borgt en bewaakt de verpleegkundige expertise en draagt deze over. Je signaleert de behoefte aan vakinhoudelijke kennis, met als doel het verhogen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg en het bieden van een veilig leerklimaat.
Je bent op de hoogte van en doet onderzoek naar vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je denkt mee en doet voorstellen voor kwaliteitsverbetering en vernieuwing in de zorgverlening. Je hebt een belangrijke rol bij beleidsontwikkelingen. Daarnaast maak je in afstemming met de teamleider een vertaalslag van het beleid op managementniveau naar afdelingsniveau.

  Kortom: jij bent als HBO verpleegkundige het aanspreekpunt, staat midden in het multidisciplinaire team en bent een verbindende factor.

Wat heb je nodig?

Als jij een hoge mate van zelfreflectie bezit, geduldig bent en stevig in je schoenen staat, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • over een afgeronde HBO verpleegkunde opleiding beschikt;
 • voldoende kennis en vaardigheden hebt om zelfstandig en naar eigen inzicht binnen de kaders van het behandelplan, richtlijnen, procedures en protocollen te kunnen handelen;
 • 1-2 jaar werkervaring hebt met het coördineren van zorg en collega's hierin kan steunen en aansturen;
 • op een prettige en duidelijke manier communiceert en collega’s en patiënten weet te motiveren en stimuleren.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie waarbij je vanuit je coördinerende rol een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling en implementatie van het beleid en het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. En verder:
 • een contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • mogelijkheden om mee te denken in operationeel beleid;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl..

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal.
Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.

Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je sollicitatie voor de vacature HBO verpleegkundige Psychiatrie & Verslaving graag tegemoet.
Wil je meer informatie?:
Bel of app dan met Rosita Vos op 06-10948953 (teamleider).

Wil je solliciteren?
Stuur dan jouw actuele cv en korte motivatie. Gesprekken vinden aansluitend en in overleg plaats.

Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten).

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen