Doorsturen
 
Doorsturen
 

arts/anios crisisdienst/24 uurs acuut (32-36 uur)

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en interacties, waarbij je onderdeel uitmaakt van een team? Reageer dan op deze vacature van arts/anios crisisdienst/24-uurs acuut in Harderwijk.Binnen de zorglijn worden ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en interacties, waarbij je onderdeel uitmaakt van een team? Reageer dan op deze vacature van arts/anios crisisdienst/24-uurs acuut in Harderwijk.

Binnen de zorglijn worden psychiatrische patiënten behandeld die acuut psychiatrisch ontregeld zijn. Er wordt toegewerkt naar stabilisatie, waarbij patienten soms kortdurend opschaling van zorg behoeven, in de vorm van individuele crisiscontacten, intensieve behandeling  aan huis, deelname aan een acute deeltijdprogramma, waarbij zoveel mogelijk opnamevoorkomend/ verkortend wordt gewerkt.
Kenmerk van de werkwijze van het team is dat we patienten zoveel mogelijk zorg bieden binnen hun eigen “context”, en het systeem in vorm van partners, familie, of andere belangrijke betrokkenen betrekken bij behandeling en beleid.
Het beleid binnen de crisisdienst/IHT richt zich op een veilige, effectieve en ” menselijke” intensieve psychiatrie waar crisisinterventie, diagnostiek, risicotaxatie, symptoombestrijding en behandeling aan de orde komen.

Je bent actief als behandelaar in een enthousiast team in multidisciplinaire samenstelling. Samen met de crisisinterventor/ SPV ben je verantwoordelijk voor het doen van crisisbeoordelingen, evenals het vormgeven van kortdurende ambulante crisisbehandeling. Er is een psychiater aanwezig als achterwacht en voor overleg/ mede-beoordeling. Je neemt actief deel aan overleggen. Je draait mee in de aanwezigheidsdienst buiten reguliere kantoortijden.

Wat heb je nodig?

 • je bent afgestuurd arts en BIG-geregistreerd;
 • je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32 tot 36 uur per week, met ingang van 1 oktober 2018 voor de duur van een jaar. Afhankelijk van organisatieontwikkelingen bestaat de mogelijkheid tot verlenging;
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede balans tussen werk en privé;
 • binnen de organisatie is een prima opleidingsklimaat met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden waaronder de basisopleiding psychiatrie en specialistische opleidingen psychologie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • Meer informatie over arbeidsvoorwaarden kunt u vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De afdeling crisisdienst/24-uurs acuut is binnen de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei beschikbaar voor het bieden van crisishulpverlening bij acute psychiatrische en/of complexe psychosociale crisissen, vaak in combinatie met justitiële-, maatschappelijke- en verslavingsproblematiek binnen alle leeftijdscategorieën.

De afdeling maakt onderdeel uit van het zorgcluster acute en kortdurende zorg volwassenen & verslaving, dat gekenmerkt wordt door ambulante en kortdurende behandeling op het gebied van o.a. persoonlijkheids-problematiek, stemming en angst.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basisarts/anios crisisdienst/24-uurs acuut tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Nienke Hoekstra (psychiater) bereikbaar via telefoonnummer 0341-566455 of Rudy Hoogenberg (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06- 51572594.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 07-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen