Doorsturen
 
Doorsturen
 

arts ggz polikliniekteam volwassenen (32-36 uur)

Wil jij als basisarts zelf behandelingen uitvoeren met alles wat daarbij kan komen kijken? En ook een rol kunnen spelen bij behandelingen door de andere regiebehandelaars van het multidisciplinaire polikliniekteam? Reageer dan op deze vacature van arts ggz polikliniekteam volwassenen in Barneveld en ...

 • Regio: BarneveldNijkerk
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als basisarts zelf behandelingen uitvoeren met alles wat daarbij kan komen kijken? En ook een rol kunnen spelen bij behandelingen door de andere regiebehandelaars van het multidisciplinaire polikliniekteam? Reageer dan op deze vacature van arts ggz polikliniekteam volwassenen in Barneveld en Nijkerk.
 
Wat ga je als ANIOS doen en in wat voor team ga je werken:
Het polikliniekteam volwassenen Barneveld/Nijkerk is een hecht team en werkt voor een plattelandsregio (inwonertal ca. 100.000) met de twee grote woonkernen Barneveld en Nijkerk en met behandellocaties in beide plaatsen. Met de huisartsen, POH-GGZ-en en met psychologenpraktijken in de regio zijn redelijk tot goede kontakten opgebouwd. Er is op de behandellocaties een goede samenwerking met het polikliniekteam van de afdeling verslavingszorg, met de medewerkers van het kleine bureau arbeidsrehabilitatie en met de medewerkers van het kleine autismeteam.

Het behandelaanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen, ADHD en autisme. De behandelingen zijn individueel of in groepsverband en intensieve 3-daagse deeltijdbehandeling is mogelijk voor stemmings- en angststoornissen en voor persoonlijkheidsstoornissen (schematherapie).

De teamleden zijn verdeeld over de zorglijn stemming/angst en persoonlijkheidsstoornissen. Gezien de beperkte omvang van het team is er geen strikte personele scheiding doorgevoerd tussen de zorglijnen, hetgeen bijdraagt aan een flexibele samenwerking. De overleg-lijnen in het team zijn dan ook kort. Er is wekelijks multidisciplinair overleg over behandelingen en over nieuwe aanmeldingen.  Het team behandelt een breed scala aan psychiatrische stoornissen. Jouw inbreng tijdens het  multidisciplinaire behandelingsoverleg en bij de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover is zeer gewenst. Je doet (lichamelijk) onderzoek, intakes, diagnostiek, en (medicamenteuze) behandeling van de patiënten.

Het team wordt geleid door een teamleider beheer en een teamleider zorg. Je draait mee in de aanwezigheidsdienst buiten reguliere kantoortijden op landgoed Veldwijk in Ermelo.

Wat heb je nodig?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • een rijbewijs.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32 tot 36 uur per week voor de duur van een jaar;
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede balans tussen werk en privé;
 • een prima opleidingsklimaat met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden waaronder de basisopleiding psychiatrie en specialistische opleidingen psychologie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Meer informatie over arbeidsvoorwaarden kunt u vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal.
Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

De Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei is 1 van de organisatieonderdelen van GGz Centraal en biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

Op de locaties Barneveld en Nijkerk zijn ook het ambulante ouderenteam, de polikliniek verslavingszorg, een FACT-team en het autismeteam werkzaam. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met het ambulatorium Harderwijk en de kliniek op het landgoed Veldwijk te Ermelo.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature arts ggz polikliniek volwassen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Henk Mul (psychiater en teamleider zorg) bereikbaar via telefoonnummer 0342-411500.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 28-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen