Doorsturen
 
Doorsturen
 

anios IHT/crisisdienst (32-36 uur)

Maak kennis met de dagelijkse praktijk van de psychiatrie! Het behandelprogramma 24 uurs acuut van GGz Centraal regio Gooi & Vechtstreek biedt diagnostiek en behandeling aan patiënten op een gesloten en een open opnameafdeling, in het acute ambulant behandelteam (IHT) en heeft daarnaast de crisisdienstfunctie ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Maak kennis met de dagelijkse praktijk van de psychiatrie! 
Het behandelprogramma 24 uurs acuut van GGz Centraal regio Gooi & Vechtstreek biedt diagnostiek en behandeling aan patiënten op een gesloten en een open opnameafdeling, in het acute ambulant behandelteam (IHT) en heeft daarnaast de crisisdienstfunctie voor de regio. Voor versterking van dit behandelteam zoeken wij een enthousiaste arts/anios.

Als anios werk je binnen het IHT team waar ambulante acute behandeling plaatsvindt zodat klinische opname voorkomen kan worden of ontslag bespoedigd. Naast deze werkzaamheden heb je ook, minimaal een dag per week, ambulante crisisdienst overdag. Je werkt in een multidisciplinair team van 3 ambulant verpleegkundigen, 3 psychiaters, 5 crisisinterventoren en een teamleider bedrijfsvoering. Je bent, uiteraard onder supervisie, verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van de patiënt binnen deze setting middels huisbezoeken en vervolgcontacten op locatie. Je onderhoudt contacten met de naasten van de patiënt en geeft informatie over de behandeling.
Daarnaast neem je deel aan het reguliere teamoverleg en het vakgroepoverleg. Je hebt te maken met opnames in het kader van de wet BOPZ en kan gevraagd worden voor waarnemende taken voor de andere arts-assistenten van wie er in totaal 12 in de regio werkzaam zijn.

De werkzaamheden in de crisisdienst bestaan uit crisisbeoordelingen samen met een crisisinterventor en wordt altijd gesuperviseerd door een psychiater-achterwacht. Bereikbaarheidsdiensten maken deel uit van de werkzaamheden.
 
GGz Centraal is een opleidingsorganisatie waar je mag verwachten dat supervisie en werkbegeleiding goed geregeld zijn en waar een opleidingsklimaat heerst met alle ruimte voor het opdoen van ervaring en het stellen van vragen.
 
We werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de samenwerking en stellen het op prijs als je hierover wilt meedenken.

Wat heb je nodig?

 • succesvol afgerond artsexamen en affiniteit met onze doelgroep;
 • je bent nieuwsgierig, gewend initiatief te nemen en snel te schakelen;
 • je weet, ook onder tijdsdruk, je werk goed te plannen en te organiseren;
 • je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en bent in staat daar positie in te nemen;
 • je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 32-36 uur per week voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede balans tussen werk en privé en een prima opleidingsklimaat met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden waaronder de basisopleiding psychiatrie en specialistische opleidingen. Uitgebreide informatie kan je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en de kosten worden vergoed. 

Waar ga je werken?

De Rembrandthof in Hilversum is gehuisvest in een modern pand midden in het centrum van Hilversum met goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Wij zijn een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de geestelijke gezondheidszorg en waar samenwerking met onze verwijzers van groot belang is. Wij bieden kortdurende psychiatrische behandeling aan patiënten in de leeftijd vanaf 18 jaar. Ons streven is een, voor de patiënt, samenhangend aanbod van ambulante, klinische en deeltijdbehandeling.

De Rembrandthof biedt een uitdaging voor mensen die het leuk vinden om in een organisatie te werken die volop in ontwikkeling is.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature anios IHT/crisisdienst graag tegemoet.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Graziëlla van der Luit, psychiater/hoofd behandelprogramma of met Marieke de Wilde, teamleider bedrijfsvoering beide via telefoonnummer 035 - 6 557555.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 13-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen