Doorsturen
 
Doorsturen
 

mbo verpleegkundige IHT (32-36 uur)

Ben jij die verpleegkundige die het leuk vindt om in acute situaties een inschatting te kunnen maken welke zorg nodig is, in overleg met het team? Dan is werken in het IHT team bij de Rembrandthof iets voor jou. In nauw overleg met je collega's geef je de zorg vorm en bepalen jullie welke zorg het beste ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij die verpleegkundige die het leuk vindt om in acute situaties een inschatting te kunnen maken welke zorg nodig is, in overleg met het team? Dan is werken in het IHT team bij de Rembrandthof iets voor jou. In nauw overleg met je collega's geef je de zorg vorm en bepalen jullie welke zorg het beste past op dat moment.

Jouw doel is klinische opname voorkomen en de patiënt zoveel mogelijk in zijn of haar eigen omgeving te begeleiden of behandelen. Indien een opname niet te voorkomen is, werk je nauw samen met de kliniek om opname zo kort als mogelijk in te zetten.
Naast de zorg voor de patiënt betrek je familie/naasten gedurende de crisis en bied je ondersteuning en nazorg om terugval te voorkomen.

Daarnaast verzorgen wij 3 maal per week acute deeltijdbehandeling. Hierin ben jij het aanspreekpunt voor de patiënt, leid je de groepsgesprekken en volgt de patiënten die dag. De IHT verpleegkundige wisselen dit volgens een rooster af. Dit zorgt voor een leuke afwisseling van de werkzaamheden.

Je biedt directe zorg aan patiënten die in crisis verkeren in hun eigen leefomgeving. Dit doe jij in een wisselend rooster van 08.30 uur tot 21.00 uur, 7 dagen per week. Je gaat werken in een multidisciplinair team bestaande uit; een psychiater, arts-assistenten, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen en een teamleider. Binnen dit team werk jij vrij zelfstandig.
 
Daarnaast kan jij een aandeel leveren in inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. We gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. We zijn innovatief, vooruitstrevend en blijven in ontwikkeling. Scholing zien wij als een belangrijk onderdeel in het verlenen van patiëntenzorg.

Wat heb je nodig?

Als jij het leuk vindt een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen en actief bent in de uitvoer van diverse werkzaamheden, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • over een afgeronde verpleegkunde opleiding (MBO/HBO) en BIG registratie beschikt;
 • minimaal 2 jaar ervaring binnen de acute psychiatrie hebt;
 • affiniteit en ervaring hebt met de bovenstaande doelgroep;
 • flexibel en enthousiast bent om te werken volgens een onregelmatig rooster;
 • in staat bent jouw werk adequaat te plannen en te organiseren;
 • in het bezit bent van een rijbewijs B en passend vervoersmiddel.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een professioneel enthousiast team dat zich volop bezig houdt met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en collegiaal overleg. En verder:
 • een parttime contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Binnen de Rembrandthof bieden wij Intensive Home Treatment (IHT). Moderne psychiatrische behandeling, waarbij patiënten met een psychiatrische stoornis, ondanks een opname-indicatie, succesvol thuis behandeld kunnen worden. Het gaat hierbij om het snel inzetten van ambulante zorg voor een korte periode om te voorkomen dat een patiënt in crisis raakt of ervoor te zorgen dat de crisis zo kort mogelijk duurt. IHT spreekt in de behandeling zoveel mogelijk het gezonde deel van de patiënt aan.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature mbo verpleegkundige IHT graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Marieke de Wilde, teamleider crisisdienst Rembrandthof 035-6557555.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen