Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige ouderenpsychiatrie

Ben jij seniorverpleegkundige en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als seniorverpleegkundige ouderenpsychiatrie bij ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Ben jij seniorverpleegkundige en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als seniorverpleegkundige ouderenpsychiatrie bij de Rembrandthof in Hilversum perfect bij jou.

Als seniorverpleegkundige ga je werken binnen de (acute) klinische opname afdelingen van de Riebeeckhof. We hebben een gesloten en een open afdeling ouderenpsychiatrie. Er wordt hier kortdurende behandeling geboden. Deze twee afdelingen bestaan beide uit een groep van maximaal 11 patiënten.

Je gaat deel uit maken van het verpleegkundig- en behandelteam. Daarnaast ga jij je inzetten in de ontwikkelingen van de ouderenpsychiatrie in de regio Gooi en Vechtstreek. Je krijgt de kans om jouw kracht en doorzettingsvermogen te laten zien. Je werkt zelfstandig, daarbij is van belang dat jij je werk adequaat kunt organiseren. Je moet het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan het werken in dit specifieke behandelprogramma en actief zijn in de uitvoer van diverse werkzaamheden. Vind jij het leuk je bezig te houden met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen? En kan jij hierin coachend naar het team zijn, door bijvoorbeeld een projectgroep te leiden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan verandering in dwangtoepassingen, familieparticipatie, leefstijl etc. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat heb je nodig?

Ben jij die verpleegkundige met een afgeronde HBO verpleegkunde opleiding met minimaal 2 jaar werkerving in de acute ouderen psychiatrie en BIG registratie. Wanneer je geen of minimale werkervaring hebt wordt er een individueel traject afgesproken voor de doorgroei naar functie niveau 5 verpleegkundige en bijpassende functiewaardering binnen een half jaar tot een jaar (afhankelijk van ervaring, vooropleiding). Dit wordt in samenspraak met jou opgesteld. Wil je hier meer over weten? Bel gerust.

Van jou wordt verwacht dat :
 • je kennis en meerdere jaren ervaring hebt met het bieden van (verschillende vormen van) verpleegkundige zorg, waaronder begeleiding aan patiënten met complexe en/of meervoudige psychiatrische problematiek;
 • je ervaring hebt met het coördineren van zorg en collega's hierin kan steunen en aansturen;
 • je in een team kunt samenwerken en in staat bent je werk adequaat te organiseren;
 • je intensieve begeleiding kan bieden aan deze patiëntengroep;
 • je creatief bent in het inzetten van alternatieven om spanning te reduceren;
 • je het leuk vindt een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen en implementatie van nieuwe beleid en hierin collega's kan motveren en aansturen;
 • je vorm geeft aan de zorg en begeleiding van patiënten en bijdraagt aan kwaliteitsbevordering.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime/fulltime contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Je komt te werken in de Riebeeckhof gevestigd in het gebouw de Rembrandthof in Hilversum. Binnen het behandelprogramma Ouderen wordt er gewerkt met de volgende onderdelen: Onderzoek & Advies, 24 uurs acute psychiatrie, gerontopsychiatrie en psychogeriatrie.

Het behandelaanbod voor deze doelgroep binnen de Rembrandthof bestaat uit: ambulante behandeling, psychiatrische meerzorg, casemanagement, PITO, module aanbod, deeltijdbehandeling en (acute) klinische opname. Binnen ouderenpsychiatrie wordt behandeling geboden aan ouderen vanaf 65 jaar.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marieke de Wilde, teamleider acuut Rembrandthof te bereiken via telefoonnummer 035- 6557555 of met Diana van ‘t Hazeveld, teamleider HIC Rembrandthof te berieken via telefoonnummer 035-6557300.

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en brief met motivatie via het sollicitatieformulier, ter attentie van Marieke van der Kuyl.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen