Doorsturen
 
Doorsturen
 

klinisch psycholoog/psychotherapeut persoonlijkheidsstoornissen

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren. Wil jij een belangrijke speler worden hierin en met ons mee bouwen? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om de ambulante zorg door te ontwikkelen? Dan spreken we je graag. Want bouwen doe je samen!
 
Het programma persoonlijkheidsstoornissen is onderdeel van het cluster ambulant. Het cluster ambulant bestaat uit 6 FACT teams, een DVI team, ouderen ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen.
We werken binnen het programma persoonlijkheidsstoornissen zoveel mogelijk conform de richtlijnen. Het aanbod is onderverdeeld in teams per ‘zorglijn’, te weten DGT, MBT en schema-therapie, allen inclusief GRB. Wij bieden individuele of groepsbehandeling en deeltijdbehandeling.

Als team ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkelingen én voor het behalen van de teamresultaten (vastgesteld aantal cliënten (inclusief intakes), behandeluren, ROM e.d., ). Ieder team wordt aangestuurd door een teamleider behandelzaken samen met de teamleider bedrijfsvoering. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.

Wij zoeken een enthousiaste, optimistische, flexibele klinisch psycholoog of psychotherapeut met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis die een bijdrage wil leveren aan ons programma voor persoonlijkheidsstoornissen.
 
Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het verrichten van diagnostische behandelingen en groepstherapie. Je bent een teamspeler die goed toegankelijk is en ruimte heeft voor overleg. Laagdrempelig zie je patiënten van andere medewerkers als er vragen zijn rondom de behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid per team alsmede binnen het gehele programma persoonlijkheidsstoornissen. Aansturen van (verbeter) projecten als onderdeel van onze Lean transitie kan een deel van je takenpakket zijn.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over een BIG registratie als klinisch psycholoog en/of psychotherapeut;
 • je bent supervisor van een specialistische vereniging;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de behandeling van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis;
 • geschoold in DGT, schema-therapie en of MBT is een pré;
 • affiniteit met groepspsychotherapie is een pré;
 • kennis en ervaring met Lean is een pré.

Wat mag je verwachten?

 • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • een parttime/fulltime contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,- en maximaal € 6.188,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig.
Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal, bij de regio Eemland of klik hier:  www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature klinisch psycholoog/psychotherapeut graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Gera van den Berg, teamleider bedrijfsvoering, bereikbaar via telefoonnummer 06-12971601.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-02-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen