Doorsturen
 
Doorsturen
 

teamleider behandelzaken (psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut)

Wil jij als teamleider behandelzaken psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut laten zien wat jij in je mars hebt? Wil je werken voor een GGZ organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen? Spreekt jou dit aan pak dan deze kans en solliciteer op deze vacature bij het ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: MediciStaf en management
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als teamleider behandelzaken psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut laten zien wat jij in je mars hebt? Wil je werken voor een GGZ organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen? Spreekt jou dit aan pak dan deze kans en solliciteer op deze vacature bij het programma persoonlijkheidsstoornissen ambulant.
 
Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren. Wil jij een belangrijke speler worden hierin en met ons mee bouwen? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om de ambulante zorg door te ontwikkelen? Dan spreken we je graag. Want bouwen doe je samen!
 
Het programma persoonlijkheidsstoornissen is onderdeel van het cluster ambulant. Het cluster ambulant bestaat uit 6 FACT teams, een DVI team, ouderen ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen. We werken binnen het programma persoonlijkheidsstoornissen zoveel mogelijk conform de richtlijnen. Het aanbod is onderverdeeld in teams per ‘zorglijn’, te weten DGT, MBT en schema-therapie, allen inclusief GRB. Wie bieden individuele of groepsbehandeling en deeltijdbehandeling. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.
 
Als teamleider behandelzaken ben je verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering en zorgverlening van het team. Je geeft leiding aan en coacht de medewerkers in het multidisciplinaire team. Je initieert en realiseert verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg en behandeling. Je doet dit in nauwe samenwerking met het team en met de teamleider bedrijfsvoering. Samen met de teamleider bedrijfsvoering vorm je het duaal management van het programma persoonlijkheidsstoornissen.

Je ontvangt leiding van het hoofd behandelzaken van het cluster Ambulant. Je levert input voor het strategische beleid van het cluster ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen in het bijzonder. Je onderhoudt relevante in- en externe contacten. Naast je rol als teamleider behandelzaken, ben je als behandelaar verantwoordelijk voor een eigen case-load van cliënten. Je werkzaamheden als behandelaar bestaan uit het verrichten van intakes, (diagnostische) behandelingen en groepstherapie. Je bent een teamspeler die toegankelijk is en ruimte heeft voor overleg.

Wat heb je nodig?

 • geregistreerd psychiater of klinisch psycholoog of psychotherapeut;
 • Je bent supervisor van een specialistische vereniging;
 • je hebt ervaring in het leidinggeven en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding;
 • je bent in staat om een accurate bedrijfsvoering te voeren;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt beschikking over een auto;
 • je bent klantgericht, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, organisatiesensitief, ondernemend en besluitvaardig;
 • ervaring met veranderprocessen is een pré;
 • geschoold in DGT, schema-therapie en/of MBT is een pré.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden bij deze vacature teamleider behandelzaken een contract aan voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Hiervan word je voor 4 uur per week aangesteld als teamleider behandelzaken, voor het overige deel van je dienstverband werk je als psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut;
 • het salaris voor de functie psychiater is conform de CAO GGZ op basis van de salarisschalen medisch specialist. Voor de functie klinisch psycholoog of psychotherapeut is het salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);.
 • deelname aan crisisdiensten voor de regio Eemland is onderdeel van de psychiater functie;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig.
Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal, bij de regio Eemland of klik hier:  www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hanneke van Dijk- du Mortier (hoofd behandelzaken) tel: 033-4609583 of met Nienke van den Boogaard (hoofd bedrijfsvoering cluster ambulant) tel: 06-12147895. 
 
Hebben we je interesse gewekt? We zien graag je digitale sollicitatie voor de vacature van teamleider behandelzaken (psychiater, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist) graag tegemoet.
 
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 28-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen