Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige ggz (flexmedewerker)

Ben jij verpleegkundige en ligt je hart bij de acute psychiatrie en ben jij op zoek naar een interessante werkplek waar jij als flexmedewerker een bijdrage kan leveren aan de zorg binnen de acutepsychiatrie? Dan verwelkomen wij jou graag binnen de Rembrandthof in Hilversum.Wij zoeken een enthousiaste ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij verpleegkundige en ligt je hart bij de acute psychiatrie en ben jij op zoek naar een interessante werkplek waar jij als flexmedewerker een bijdrage kan leveren aan de zorg binnen de acute
psychiatrie? Dan verwelkomen wij jou graag binnen de Rembrandthof in Hilversum.

Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige die wij kunnen inzetten binnen de verschillende
opnameafdelingen. Houd jij van afwisseling en wil je ervaring op doen binnen verschillende vormen van acute zorg? Dat kunnen wij zeker bieden.

Je biedt directe zorg aan ernstig psychiatrisch patiënten (EPA) op een acute opnameafdeling (gesloten of open) in een professioneel en enthousiast multidisciplinair team. Je diensten zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit. Kun jij snel schakelen en handelen in acute situaties en de zorg op de patiënt afstemmen tijdens crisis? Dan is werken op de HIC iets voor jou. In nauw overleg met je collega's geef je de dienst vorm en bepalen jullie welke zorg het beste past op dat moment.

Hoe ziet jouw dag er uit? Je maakt met elkaar een planning van wat er die dag moet gebeuren en welke patiënten jij begeleidt maar het uitdagende van de acute afdelingen is; je weet nooit hoe de dag loopt. Het werken is erg afwisselend, soms hectisch maar vooral mooi omdat je patiënten snel ziet opknappen, met veel humor. Spreekt dit jou aan en zie jij jezelf als flexmedewerker hier werken? Laat het ons dan weten.

Wat heb je nodig?

 • wij zoeken een verpleegkundige met een afgeronde verpleegkunde opleiding (MBO) en BIG registratie;
 • je hebt affiniteit en ervaring met de bovenstaande doelgroep;
 • je bent creatief bij het inzetten van alternatieven om spanning te reduceren;
 • flexibele instelling en enthousiasme om te werken volgens een orregelmatig rooster op de verschillende afdelingen;
 • collegiale houding en goed kunnen samenwerken en in staat bent je werk adequaat te organiseren.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

De Rembrandthof bestaat uit een High & Intensive Care (gesloten volwassenen), een acute open opnameafdeling voor volwassenen, en een gesloten en open afdeling voor acute ouderenpsychiatrie.
De High & Intensive Care biedt kortdurende psychiatrische behandeling aan personen van 18-65 jaar. Hier worden patiënten behandeld die in crisis verkeren en waarbij kortdurende opname op een gesloten afdeling noodzakelijk is. De patiëntengroep is erg divers. Het gaat om mensen die voor het eerst worden opgenomen, instromen vanuit verschillende behandelprogramma’s (zoals; psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en stemming en angststoornissen) of patiënten die langer in behandeling zijn bij FACT en in crisis verkeren. De kliniek werkt dan ook nauw samen met de ambulante teams zoals het IHT(Intensive Home Treatment) team en FACT (flexible assertive community treatment)
Onderdeel van de acute zorg voor volwassenen is de open opname afdeling. Dit is eveneens een klinische setting voor kortdurende opname. Naast de afdelingen voor volwassen patiënten bieden wij zorg aan ouderen op een gesloten en open afdeling ouderenpsychiatrie. Hier wordt ook uitgegaan van kortdurende behandeling. Elke afdeling bestaat uit 11 patiënten.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundige (flexmedewerker) acute psychiatrie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Diana van 't Hazeveld (teamleider HIC Rembrandthof via telefoonnummer: 035- 6557300 of met Marieke de Wilde (teamleider acuut) via telefoonnummer: 035-6557555.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen