Doorsturen
 
Doorsturen
 

MBO / HBO verpleegkundige psychiatrie & verslaving en neuropsychiatrie (NAH)

Wil jij jouw vak als verpleegkundige in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!In jouw functie ga je patiënten begeleiden en motiveren in het volgen van de behandeling en draag je bij aan de ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij jouw vak als verpleegkundige in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

In jouw functie ga je patiënten begeleiden en motiveren in het volgen van de behandeling en draag je bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg, je onderhoudt o.a. contacten met het sociale netwerk van de patiënt.

Verder werk je samen met een deskundig multidisciplinair team (psychiater, verslavingsarts en verpleegkundig specialist, zorgcoördinatoren). Je begeleid de groep en stuurt groespracessen aan.

Wat heb je nodig?

Als jij stevig in je schoenen staat en de rust kunt bewaren in hectische situaties, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • je bent in het bezit van diploma verpleegkundige niveau 4 (afgeronde BBL of BOL-opleiding) of HBO-V niveau 5;
 • je bent BIG-geregistreerd;
 • je hebt een flexibele en creatieve werkhouding, alert op de kwaliteit van de geboden zorg;
 • belangrijke competenties zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en proactieve instelling, overtuigingskracht, humor, stressbestendigheid en kunnen samenwerken; Kortom, je bent een gezellig mens, die anderen begrijpt en je weet steeds de juiste attitude neer te zetten;
 • kennis en kunde met betrekking tot verslavingszorg is een voordeel, maar heb je dit niet: een mens is nooit te oud om te leren. We helpen je graag bij je verdere ontwikkeling.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een professioneel en enthousiast team dat zich volop bezig houdt met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en collegiaal overleg. En verder:
 • bij aanstelling krijg je een vast contract;
 • je komt te werken op een mooi gelegen locatie, in een gezellig deskundig team;
 • wij bieden een fulltime contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Juliana-Oord ligt op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en heide van het Gooi.
Wij zijn een  boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGZ Centraal is Juliana-Oord de kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden. Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZE Gooi en Vechtstreek. 

Solliciteren

Heb je interesse of vragen over deze vacature?
Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met Sjanien in ’t Veld (hoofd bedrijfsvoering) of Johan Ballast / Marco Stronkhorst (Teamleiders zorg), bereikbaar via telefoonnummer 035- 5390411, of via de app: 06- 48579202.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van mevrouw S. in 't Veld.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen