Doorsturen
 
Doorsturen
 

hoofd behandelprogramma High Care (32-36 uur)

Je wordt psychiater/ hoofd behandelprogramma "Vernieuwen en Verbinden" van de acute en intensieve psychiatrie in Amersfoort. Hierin geef je vorm aan de directe zorg voor onze patiënten volgens de modernste inzichten. Je geeft leiding aan en werkt samen met een professioneel en enthousiast multidisciplinair ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Je wordt psychiater/ hoofd behandelprogramma "Vernieuwen en Verbinden" van de acute en intensieve psychiatrie in Amersfoort. Hierin geef je vorm aan de directe zorg voor onze patiënten volgens de modernste inzichten. Je geeft leiding aan en werkt samen met een professioneel en enthousiast multidisciplinair team. Doelmatig behandelen van onze patiënten door herstelgerichte zorg staat centraal in je functie.

Samen met het hoofd bedrijfsvoering ben je - duaal - verantwoordelijk voor de inhoud van de patiëntenzorg en voor een gezonde bedrijfsvoering. Kern van de functie is het realiseren van verbeteringen in de kwaliteit van zorg. Daarbij coach je de medewerkers van multidisciplinaire teams. De gehele afdeling bestaat uit 100 opnameplaatsen en er werken zo'n 120 FTE medewerkers in diverse disciplines. Er wordt intensief samengewerkt met andere afdelingen en specialisten. In Kastanjehof werkt een professioneel en toegewijd team.

Natuurlijk ben je als psychiater verantwoordelijk voor je eigen caseload. Daarnaast onderhoud en bouw je aan het netwerk van ketenpartners dat relevant is voor de integrale psychiatrische zorg die je teams bieden.
 
Jouw taken in het kort:
 • verantwoordelijk voor de inhoud van de behandeling en zorg;
 • organiseert een maximale in- door- en uitstroom van patiënten;
 • stimuleert medewerkers om samen te werken en samen de verantwoordelijkheid te nemen, zowel onderling als met andere betrokkenen;
 • begeleidt medewerkers in opleiding;
 • zorgt voor een optimale inzet van de beschikbare middelen;
 • draagt zorg voor een goede samenwerking en afstemming met alle onderdelen van Eemland en andere onderdelen van GGz Centraal;
 • legt actief contacten en zoekt de samenwerking met relevante netwerkpartners.

Wat heb je nodig?

Je geniet van veranderprocessen, je boekt graag resultaat en de patiënt staat bij jou centraal.
Verder zoeken wij:
 • een geregistreerde psychiater die affiniteit heeft met een organisatie die zich verder wil ontwikkelen tot een moderne, specialistische voorziening;
 • belangstellenden voor beleidsmatige aspecten, zoals het mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met netwerkpartners;
 • een enthousiaste en stevige professional die het behandelproces adequaat initieert en begeleidt.

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving waar je in teamverband volop veranderingen mag vormgeven en implementeren. In deze regio staan verbinding en klantgerichtheid voorop. 
Verder:
 • een contract 32-36 uur voor onbepaalde tijd;
 • goed bereikbare werklocaties;
 • deelname aan crisisdiensten voor de regio Eemland hoort erbij;
 • GGz Centraal is een opleidingsziekenhuis, meewerken aan de opleiding is een onderdeel van je werk;
 • bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen van ICT mogelijkheden in de behandelingen. Denk dan aan e-health, het Cliëntportaal of beeldbelmogelijkheden;
 • salaris conform de CAO GGZ;
 • de AMS regeling is van toepassing (ter hoogte van € 4.438,- op fulltime basis);
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, een 13e maand, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

In Kastanjehof –  afdeling voor acute en intensieve psychiatrie in Amersfoort – worden patiënten behandeld met ingewikkelde en ernstige psychiatrische problematiek. Vaak gaat het om mensen met een combinatie van verschillende stoornissen. Bijvoorbeeld autisme en persoonlijkheidsproblematiek, een psychotisch toestandsbeeld of een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Niet zelden gaat dit ook nog gepaard met verslavingsproblematiek en/of een justitieel verleden. Deze groep patiënten wordt wel aangeduid met de term EPA (Ernstige Psychiatrische Aandoeningen).

Patiënten in Kastanjehof hebben vaak al meerdere behandelingen achter de rug in verschillende instellingen en afdelingen. Je kunt dus spreken van een lange behandelhistorie. Het toekomstperspectief is vaak moeilijk. Op Kastanjehof willen wij deze patiënten weer hoop op verbetering te geven!

In 2017 is een nieuwe ICU ruimte met confortrooms gerealiseerd. Daarmee voldoet het gebouw aan de eisen voor moderne psychiatrie. In samenwerking met de acute keten is een IHT team in ontwikkeling.

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met:
Anne-Marie Schram (directeur zorg Eemland) bereikbaar via telefoonnummer 033- 4609767 of 06-53778297 of Dienke Hedemann (directeur bedrijfsvoering Eemland) bereikbaar via telefoonnummer 033- 4609767 of 06- 51043558.

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen