Doorsturen
 
Doorsturen
 

anios FACT team Stadskern

Zie jij als (basis) arts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Laat jij de patiënt slagen op zijn weg naar herstel? Wil je bovendien snel doorgroeien en kans maken op een opleidingsplaats bij onze A-opleiding tot psychiater? Laat dan van je horen en solliciteer vandaag nog op de vacature van ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 16 - 36 uur

Wat ga je doen?

Zie jij als (basis) arts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Laat jij de patiënt slagen op zijn weg naar herstel? Wil je bovendien snel doorgroeien en kans maken op een opleidingsplaats bij onze A-opleiding tot psychiater? Laat dan van je horen en solliciteer vandaag nog op de vacature van basis- arts FACT team Amersfoort Stadskern!

Je bent teamspeler volgens het FACT-model (flexible assertive community treatment) en goed toegankelijk voor de patiënten en hun netwerk. Netwerken is jouw ding, zowel intern als extern. Je krijgt de kans de verdere ontwikkeling van Sociale Psychiatrie in de regio vorm te geven. Jouw deur staat open voor overleg, je hebt ruimte in de agenda voor spoedeisende situaties en je werkt veel outreachend.
Je stuurt in het FACT-bord overleg de behandeling aan van patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Tevens draai je buiten kantoortijden mee in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.

Kijk eens bij "resultaten vertellen" om te lezen wat GGz Centraal bereikt heeft.

Wat heb je nodig?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is gewenst, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • flexibele instelling en enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • je hebt een collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collega`s.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden jou een contract , uren in overleg, voor bepaalde tijd binnen een boeiende organisatie die continue in beweging is;
 • als anios FACT- team Stadskern word je in de gelegenheid gesteld te solliciteren voor de A-opleiding van GGz Centraal;
 • dienstreisvergoeding van €0,36 per kilometer;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). We doen dit door middel van de FACT methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt; dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij. En krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

In de regio Eemland werken we op dit moment met 5 FACT-teams: Noord, Oost, Zuid, Soest/Baarn en Stadskern. De behandeling vindt bij voorkeur plaats in de eigen leefomgeving, in goed overleg met de patiënt en zijn maatschappelijk steunsysteem. Samenwerking met (externe) ketenpartners en goede communicatie met familie en naast betrokken is daarbij het uitgangspunt. 

Solliciteren

Voel jij je uitgedaagd en heb je vragen, App of bel dan met Annelies Rooiman (teamleider) op 06-12853052 of met Rolf Schwarz (psychiater) bereikbaar via telefoonnummer 033- 4603 500.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier.
Een referentiecheck maakt onderdeel uit van deze procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hoort hierbij. Wij vergoeden de kosten.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 28-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen