Doorsturen
 
Doorsturen
 

anios Marina de Wolfcentrum (28-32 uur)

Als arts werken in een zich sterk ontwikkelende werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature anios bij het Marina de Wolfcentrum  in Ermelo. Het multidisciplinaire team bestaat uit enthousiaste professionals die houden van hun vak en veel waarde hechten aan een ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 28 - 32 uur

Wat ga je doen?

Als arts werken in een zich sterk ontwikkelende werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature anios bij het Marina de Wolfcentrum  in Ermelo. Het multidisciplinaire team bestaat uit enthousiaste professionals die houden van hun vak en veel waarde hechten aan een goede werksfeer en aan het delen van kennis en ervaring. 

Als anios ben je een sturende (mede)behandelaar en draag je zorg voor de medische en psychiatrische behandeling van patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen. Je doet dit niet alleen maar werkt samen met het multidisciplinair team en onder supervisie van de psychiater. Intakes, (lichamelijk)onderzoek, diagnostiek, (medicamenteuze) behandeling en meer; het hoort er allemaal bij. Verder doe je farmacotherapeutische behandelingen bij patiënten die door andere disciplines worden behandeld of begeleid. Eventueel is er ruimte voor het uitvoeren van cognitieve gedragstherapie onder supervisie. Je draait mee in de aanwezigheidsdienst buiten reguliere kantoortijden op landgoed Veldwijk in Ermelo.
 
Kortom: een gevarieerde functie waarin je in een stroomversnelling kennis gaat maken met een veelvoud aan problematieken en behandelmethoden. Never a dull moment!

Wat heb je nodig?

 • je bent arts en beschikt over een BIG registratie;
 • je beschikt over een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent transparant in je (be-)handelen en gericht op samenwerking.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 28-32 uur per week voor minimaal een half jaar;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck.

Waar ga je werken?

Het Marina de Wolfcentrum is een bovenregionaal werkend hoog-specialistisch behandelcentrum voor patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen met een polikliniek, een deeltijdprogramma en een kliniek. Bovenregionaal betekent o.a. dat patiënten uit het hele land, die elders onvoldoende van behandeling profiteerden, bij ons kunnen worden aangemeld. Wij bieden behalve behandeling aan patiënten en hun naasten ook consultatie aan andere zorginstellingen. We verrichten baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, voeren second opinions uit en leiden GGZ professionals op.
 
Centraal in onze visie staat: Goed gemonitord (effectmeting) conform de multidisciplinaire richtlijn angst- en dwangstoornissen (evidence based) behandelen, maar ook innovatief maatwerk leveren aan patiënten die meer of anders nodig hebben, indien nodig thuis bij de patiënt. Dit steeds in samenwerking met de patiënt en zijn/haar naasten en steeds gevoed door wetenschappelijk onderzoek.
Centraal in onze behandelmethodiek staan cognitieve gedragstherapie (m.n. exposure en responspreventie, maar daarnaast ook vele andere gedrags- en cognitieve technieken) en farmacotherapie, aangevuld met running, non-verbale therapie en specifieke modules gericht op herstel.  

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Erik Sinneker (teamleider), of Leonie Schaper (psychiater), beiden bereikbaar via 0341-566555.  
Wil je solliciteren op de vacature arts / anios Marina de Wolfcentrum? Stuur dan je cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van E. Sinneker. 
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen