Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV)

Wil jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige jouw deskundigheid laten zien en de verantwoordelijkheid nemen als medebehandelaar in het ambulante team ouderenpsychiatrie in Ermelo? Solliciteer dan op onze vacature.Als SPV maak je onderdeel uit van het multidisciplinair behandelteam. Een belangrijk onderdeel van je ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige jouw deskundigheid laten zien en de verantwoordelijkheid nemen als medebehandelaar in het ambulante team ouderenpsychiatrie in Ermelo? Solliciteer dan op onze vacature.
Als SPV maak je onderdeel uit van het multidisciplinair behandelteam. Een belangrijk onderdeel van je werk zal zijn dat je deel uitmaakt van het intaketeam en daarvoor wekelijks intakes doet. Je houdt je verder onder andere bezig met observeren en signaleren bij de uitvoering van het behandelplan. Je geeft psycho-educatie over psychiatrische ziektebeelden, begeleidt en ondersteunt cliënten in de thuissituatie, regelt praktische zaken zoals indicaties voor dagbesteding en zorg en het opstarten van juridische routes als bewindvoering en mentorschap.
Daarnaast houdt je contact met instellingen die zorg leveren en heb je een coördinerende functie in de zorg rondom de cliënt met andere betrokken hulpverleners.

Wat heb je nodig?

 • je hebt de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) afgerond en bent BIG geregistreerd;
 • je hebt affiniteit, kennis en ervaring met de doelgroep ouderen;
 • je kunt methodisch- en in korte en lange termijndoelen denken en handelen;
 • je voert alle taken rondom de directe cliëntenzorg, dossiervoering en registratie accuraat uit;
 • je hebt een flexibele en collegiale houding en doorzettingsvermogen;
 • je bent in bezit van rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.
Wij verwachten dat je stressbestendig bent, zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband en dat je op een zakelijke en cliëntvriendelijke wijze inhoud kunt geven aan de afspraken die binnen het behandelplan met de cliënt zijn vastgelegd.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 24 uur per week. Wanneer de economische omstandigheden het toelaten zal dit omgezet worden in een contract voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,-- en maximaal € 3.894,-- bruto bij een dienstverband van 36 uur per week);
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck.
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noord/West Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod, onder andere voor cliënten met stemmings-, cognitieve- en overige psychiatrische problematiek bij ouderen. Het ouderencircuit bestaat uit ambulatoria in Barneveld, Ermelo en Wezep, deeltijd behandeling en de opnameafdelingen in het Centrum voor Ouderen Psychiatrie te Ermelo.

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie staat voor herkenbare en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en zoekt bij de uitoefening van taken afstemming en samenwerking met andere zorgaanbieders als: huisartsen, verpleeg-/ verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, WMO en thuiszorginstellingen, gericht op taakverdeling, overzichtelijkheid en samenhang in het totale zorgaanbod.
We hechten veel waarde aan kleine lokale netwerken van hulpverleners die goed van elkaars expertise op de hoogte zijn. Per cliënt is zo maatwerk  mogelijk.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Martin ten Bouwhuijs (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 0341-566374 of per mail m.tenbouwhuijs@ggzcentraal.nl.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen