Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist persoonlijkheidsstoornissen (24-36 uur)

Ben jij een verpleegkundig specialist met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis? En wil jij in een prettige werkomgeving een bijdrage leveren aan ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen? Solliciteer dan op deze vacature van VS GGZ in Amersfoort!Je werkt in een multidisciplinair ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een verpleegkundig specialist met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis? En wil jij in een prettige werkomgeving een bijdrage leveren aan ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen? Solliciteer dan op deze vacature van VS GGZ in Amersfoort!
Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met  psychiaters, arts-assistenten in opleiding tot specialist, klinisch psychologen, een GZ-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, GZ-psychologen, een psychotherapeut, een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, systeemtherapeut en sociotherapeuten.

Jouw werkzaamheden als verpleegkundig specialist bestaan uit het verrichten van (diagnostische) behandeling, groepstherapie. Je doet medisch-psychiatrisch onderzoek én je geeft farmacotherapieën onder supervisie van de psychiater. Je stelt behandelplannen op als onderdeel van het algemene behandel- en begeleidingsplan en evalueert de voorgang van de behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan projecten en/of de taak van coördinator bedrijfsvoering kan deel van je takenpakket zijn.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ en je bent BIG (art. 14) geregistreerd;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de behandeling van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis;
 • ervaring met GRB, DGT, MBT en/of schema-therapie is een pré.

Wat mag je verwachten?

 • een contract aan voor 24- 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.

Het Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen bestaat uit een polikliniek en deeltijdbehandeling. We werken binnen ons centrum zoveel mogelijk conform de richtlijnen, we hanteren m.n. GRB, DGT, MBT en schema-therapie. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.     

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gera van den Berg, teamleider bedrijfsvoering, telefoonnummer 06-12971601. 
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van G. van den Berg.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen