Doorsturen
 
Doorsturen
 

2 teamleiders bedrijfsvoering (parttime) voor het cluster 24-uur acute zorg, cluster gebiedsteams of cluster deelspecialismen

Laat jij als teamleider anderen het verschil maken? Faciliteer jij de teams bij de verdere integratie van IHT en crisisdienst of bij de gebiedsteams?GGz Centraal, afdeling Flevoland, staat aan de vooravond van een grote organisatieverandering. De afdeling kantelt van een op zorgprogramma gerichte organisatie naar een ...

 • Regio: AlmereLelystad
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Laat jij als teamleider anderen het verschil maken? Faciliteer jij de teams bij de verdere integratie van IHT en crisisdienst of bij de gebiedsteams?
GGz Centraal, afdeling Flevoland, staat aan de vooravond van een grote organisatieverandering. De afdeling kantelt van een op zorgprogramma gerichte organisatie naar een gebiedsgerichte organisatie. Ons motto hierbij is “behandelen doen wij samen” vanuit een herstelgerichte visie waarin de cliënt en zijn naasten centraal staan. Wij omarmen de definitie van positieve gezondheid.

Er zijn drie clusters van elk ongeveer 100 medewerkers: 'de gebiedsteams Flevoland', '24-uur acute zorg' (HIC, IHT, Crisisdienst en voortgezette klinische behandeling) en het cluster 'deelspecialismen'.

Als teamleider bedrijfsvoering ga je samen met de teamleider behandelzaken binnen één van de 3 clusters leidinggeven aan meerdere teams. Jouw taak is de teams optimaal te faciliteren, zodat zij het verschil kunnen maken. Natuurlijk werk je intensief samen met de andere teamleiders; gezamenlijk zorgen jullie voor continuïteit in behandeling binnen het cluster. Daarnaast overleg je actief met ketenpartners, om samen met hen te onderzoeken hoe de zorg in de keten georganiseerd kan worden: opschalen waar nodig, afschalen waar mogelijk.
 
Jouw taken:
 • actief bijdragen aan de ontwikkelingen binnen de acute psychiatrie, o.a. de implementatie van de generieke module acute psychiatrie en de integratie van de IHT met de crisisdienst;
 • optimale facilitering en versterken van de zelfstandigheid van de teams en de individuele medewerkers;
 • sturen op output;
 • samen met de collega-teamleiders werken aan gemeenschappelijke doelstellingen en resultaten;
 • actief verbinding zoeken met ketenpartners;
 • input leveren aan het hoofd bedrijfsvoering voor de verdere ontwikkeling van het behandelprogramma, zowel op inhoudelijk (o.a. methodiekontwikkeling) als organisatorisch niveau (o.a. logistiek en productie). 
Ervaring van Sandra en Cri Cri (teamleiders): "Je moet in de schaduw durven staan, zodat jouw medewerkers in de spotlights kunnen staan, zodat zij samen met de cliënt en zijn/haar naasten de zorg kunnen optimaliseren. We hebben wat voor elkaar over en denken in oplossingen en niet in tekorten. Jouw visie op zorg geeft echt richting aan de wijze waarop je de teams begeleidt in de verdere ontwikkeling van de zorg voor en de begeleiding van patiënten. Bruggen bouwen, dat is wat we doen".

Wat heb je nodig?

Heb jij de rust en het geduld en weet je vertrouwen te wekken en te motiveren? Heb jij een visie op Herstelondersteunende zorg en draag je deze ook uit? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Verder vragen wij:
 • een relevante opleiding op HBO niveau, met BIG registratie en aangevuld met een managementopleiding;
 • bij voorkeur heb je ervaring in de zorg en in elk geval affiniteit met de doelgroep;
 • bij voorkeur heb je leidinggevende ervaring.

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende werkplek in een regio waarin snelheid, flexibiliteit, verbinding en klantgerichtheid voorop staan. Waar je kunt rekenen op aandacht voor opleiden, coaching en persoonlijke ontwikkeling. En professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.

Verder:
 • een goed inwerkprogramma en doorlopende begeleiding;
 • diverse trainingen aangepast aan jouw voorkeur en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling (klik en kijk);
 • een parttime arbeidsovereenkomst voor 32 uur, voor de duur van één jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,-- en maximaal € 3.894-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • volop doorstroommogelijkheden binnen de diverse behandelprogramma's en locaties van GGz Centraal.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

GGz Centraal  Flevoland behandelt ruim 5000 cliënten per jaar waarvan het merendeel poliklinisch. Wij beschikken over vestigingen in Almere, Lelystad en Emmeloord.

Er zijn drie van elk ongeveer 100 fte:
 • gebiedsteams Flevoland;
 • 24-uur acute zorg, bestaand uit HIC, IHT, Crisisdienst en voortgezette klinische behandeling;
 • het cluster deelspecialismen, bestaand uit: ziekenhuispsychiatrie, ouderenpsychiatrie, team persoonlijkheidsstoornissen, polikliniek bijwerkingen, afdeling psychodiagnostiek en team asielzoekers.
Wil je meer weten over de RVZe Flevoland? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wil je eerst meer weten over deze boeiende uitdaging? Neem dan contact op met Jona Mol (hoofd bedrijfsvoering a.i.), j.mol@ggzcentraal.nl / 06 3063 9727 of met Karen Griep (hoofd bedrijfsvoering 24 uurs acuut) op 06 105 587 99.
Je sollicitatie kun je sturen via de website, ter attentie van Jona Mol.

Referentiecheck en een VOG is onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen