Doorsturen
 
Doorsturen
 

HBO verpleegkundige

Houd jij van een verpleegplan dat op rolletjes loopt? Ben jij een kei in coördinerende taken binnen de verslavingszorg? Solliciteer dan op deze vacature van HBO verpleegkundige bij Juliana-Oord in Laren.Als verpleegkundige ben je werkzaam op de afdeling neuropsychiatrie & Psychiatrie ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Houd jij van een verpleegplan dat op rolletjes loopt? Ben jij een kei in coördinerende taken binnen de verslavingszorg? Solliciteer dan op deze vacature van HBO verpleegkundige bij Juliana-Oord in Laren.

Als verpleegkundige ben je werkzaam op de afdeling neuropsychiatrie & Psychiatrie en Verslaving. Je coördineert de zorg rondom de patiënt en bent verantwoordelijk voor het totstandkoming van het behandelplan, je bent de spil in de behandeling. Je begeleidt patiënten individueel gericht op systeem, op vervolg behandeling en tijdens groepsprocessen in het verblijf in de kliniek. Je maakt deel uit van het  deskundig multidisciplinaire team (psychiater, verslavingsarts en verpleegkundig specialist). Je werkt nauw samen met het verpleegkundig team van de afdeling, je bent hierin adviserend en ondersteunend. Je draagt bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg. Je onderhoudt contacten met systeem en verwijzer en bent gericht op zorgafstemming m.b.t. vervolgbehandeling.

Wat heb je nodig?

 • je bent in het bezit van diploma HBO verpleegkundige niveau 5, met een geldige BIG registratie;
 • je hebt een flexibele en creatieve werkhouding, alert op de kwaliteit van de geboden zorg;
 • het is wenselijk dat je kennis hebt  in het coördineren van behandeling en zorg;
 • kennis en kunde met betrekking tot verslavingszorg in combinatie met psychiatrie en neuropsychiatrische stoornissen is een voordeel, maar heb je dit niet: een mens is nooit te oud om te leren. We helpen je graag bij je verdere ontwikkeling.

Belangrijke competenties zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en proactieve instelling, overtuigingskracht, humor, stressbestendigheid en kunnen samenwerken.
Kortom: je bent een gezellig mens, die anderen begrijpt en je weet steeds de juiste attitude neer te zetten, je hebt een voorbeeldfunctie.

Wat mag je verwachten?

 • bij aanstelling krijg je na een positief doorlopen proeftijd de mogelijkheid op een vast contract;
 • een werkplek op een mooi gelegen locatie, in een gezellig deskundig team;
 • een fulltime contract voor 36 uur per week;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal  € 3.467,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en goede, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Waar ga je werken?

Juliana-Oord ligt op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en heide van het Gooi.
Wij zijn een  boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGz Centraal is Juliana-Oord dé kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische- en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt. 
Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.
Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. 

Solliciteren

Heb je interesse of vragen over deze vacature?
Schroom niet en neem vrijblijvend  contact op met Sjanien in ’t Veld  (hoofd bedrijfsvoering) of Johan Ballast/Marco Stronkhorst (teamleiders zorg), bereikbaar via  telefoonnummer 035- 5390411, of via de app: 06-48579202.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van mevrouw S. in 't Veld.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen