Doorsturen
 
Doorsturen
 

medewerker medische administratie

Ben jij een teamplayer die snel kan schakelen en anticiperen op onverwachte zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Om de ondersteuning van de administratieve afdelingen te kunnen optimaliseren, zoeken wij voor onze locaties Barneveld en Nijkerk een medewerker medische administratie voor 20 uur per ...

 • Regio: BarneveldNijkerk
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 20 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een teamplayer die snel kan schakelen en anticiperen op onverwachte zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Om de ondersteuning van de administratieve afdelingen te kunnen optimaliseren, zoeken wij voor onze locaties Barneveld en Nijkerk een medewerker medische administratie voor 20 uur per week.

Samen met een paar collega's ben je verantwoordelijk voor alle administratieve zaken die zich op deze locaties voordoen. Bewaken, controleren, signaleren en corrigeren van geregistreerde (cliënt)gegevens zijn je corebusiness. Je beheert het telefoonverkeer en de mail en bent vraagbaak voor behandelaren, cliënten en andere externe partijen, zowel telefonisch als persoonlijk. 

Wat heb je nodig?

wat breng jij mee?
Je bent ervaren in (medische) administratieve processen en beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • een sterke persoonlijkheid met MBO+ werk- en denkniveau bent;
 • flexibel, stressbestendig en zelfstandig bent;
 • accuraat werkt;
 • makkelijk werkt met diverse computerprogramma's (Word, Excel en eventueel User);
 • kennis van financiering van de medische sector hebt, al is dit geen vereiste. Is dit onbekend terrein voor je, dan verwachten wij van je dat je deze kennis snel eigen maakt.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 20 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal €1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (de kosten krijg je vergoed).

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

De organisatie is onderverdeeld in Resultaat Verantwoordelijke Zorg eenheden (RVZe's). De medische administratie en de afdeling zorgbemiddeling vormen de administratieve spil binnen de RVZe. Deze afdelingen spelen een belangrijke rol in de primaire processen en de productieregistratie.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Bel/app dan naar Els ten Hoven (teamleider medische administratie) op 06- 51684945.

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Els ten Hoven.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 20-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen