Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociotherapeut (jeugd 6-12 jaar)

Ben jij een enthousiaste sociotherapeut die ons team wilt komen versterken? Heb je ideeën voor nieuwe ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze vacature bij Fornhese deeltijd 6-12 jaar  in Amersfoort!Fornhese Amersfoort team 6-12 heeft naast een polikliniek, twee deeltijdgroepen voor kinderen met ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Begeleiding/agogieVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste sociotherapeut die ons team wilt komen versterken? Heb je ideeën voor nieuwe ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze vacature bij Fornhese deeltijd 6-12 jaar  in Amersfoort!

Fornhese Amersfoort team 6-12 heeft naast een polikliniek, twee deeltijdgroepen voor kinderen met psychiatrische problematiek. Als sociotherapeut ga jij bijdragen aan de begeleiding en (deeltijd) behandeling van kinderen met psychiatrische problematiek in de leeftijd van 6-12 jaar. Er wordt intensief samengewerkt met ouders, de school van het kind en andere betrokken instanties. Wij proberen zo veel mogelijk zorg op maat te bieden, afgestemd op de individuele behoeften van het kind en hun ouders/systeem. Onderdeel van de deeltijdbehandeling is het begeleiden van ouders door praktische pedagogische gezinsbegeleiding (PPG) en ambulante thuisbegeleiding.

Het huidige team bestaat uit 5 vaste medewerkers die onderdeel uit maken van een mulitidisciplinair team. De reden voor uitbreiding is het verstevigen van het basis team om zo meer ambulant te kunnen gaan werken.

We zoeken een sociotherapeut die gaat meedraaien in de begeleiding op de deeltijd en tevens zich wil ontwikkelen in het werken met systemen, zowel in de begeleiding op de groep als het vorm geven aan de transformatiegedachte.

Fornhese zet zich actief in voor de transformatie van zorg in samenwerking met andere ketenpartners binnen de regio.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde HBO opleiding SPH/social work of GGZ agoog (skj registratie);
 • kennis van psychiatrische problematiek bij kinderen;
 • enige ervaring met het werken in de GGZ (stage- of werkervaring);
 • een open en leergierige attitude;
 • flexibel kunnen werken in deeltijd en poliklinische activiteiten, waaronder ambulant werken.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 32 uur per week in eerste instantie voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal  € 3.086,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de VOG (verklaring omtrent gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck;   
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal
 
Fornhese Amersfoort team 6-12 heeft naast een polikliniek ook twee deeltijdgroepen voor kinderen. Kinderen komen 3 tot 4 dagdelen (middag) op de deeltijd waar ze werken aan hun individuele leerdoelen rondom emotieregulatie en sociale en cognitieve vaardigheden. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met ouders en school om in alle milieu's de context te verstevigen en de ontwikkeling van het kind weer op gang te brengen.
 
Fornhese zet zich actief in voor de transformatie van zorg en is in samenwerking met ketenpartners om de ambulante hulpverlening goed vorm te geven. 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature sociotherapeut (jeugd 6-12 jaar) graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Evelien Buik (teamleider), bereikbaar via telefoonnummer (06) 54333816 of Els Janse (klinisch psycholoog) bereikbaar via 033- 4603500.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 31-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen