Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige Ouderenpsychiatrie (28-36 uur)

Ben jij verpleegkundige en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als verpleegkundige ouderenpsychiatrie bij de Rembrandthof in ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij verpleegkundige en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als verpleegkundige ouderenpsychiatrie bij de Rembrandthof in Hilversum perfect bij jou.

Als verpleegkundige ga je werken binnen de (acute) klinische opname afdelingen. We hebben een gesloten en een open afdeling ouderenpsychiatrie. Er wordt hier kortdurende behandeling geboden. Deze twee afdelingen bestaan beide uit een groep van maximaal 11 patiënten.

Je gaat deel uit maken van het verpleegkundig- en behandelteam. Daarnaast ga je meedenken in de ontwikkelingen van de ouderenpsychiatrie in de regio Gooi en Vechtstreek. Je krijgt de kans om jouw kracht en doorzettingsvermogen te laten zien. Het is van belang dat jij je werk adequaat kunt organiseren. Je moet het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan het werken in dit specifieke behandelprogramma en actief zijn in de uitvoer van diverse werkzaamheden. Vooraan in jouw agenda staat vorm geven aan de zorg, de begeleiding van deze patiënten en bijdragen aan kwaliteitsbevordering. Heb je kennis van somatiek, dan is dit zeer welkom!

 Jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • groeps- en individuele begeleiding op specifieke en niet specifieke momenten;
 • persoonlijke begeleiding van de patiënt in zijn behandelproces;
 • soms op indicatie, PITO-begeleiding - dit is het begeleiden van patiënten in de thuissituatie.

Wat heb je nodig?

 • een BBL of Bol opleiding verpleegkundige niveau 4;
 • een flexibele en creatieve werkhouding en alert zijn op de kwaliteit van de geboden zorg;
 • affiniteit met en visie op het werken met de doelgroep;
 • de wil om in teamverband te werken en bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime/fulltime contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Je komt te werken in de Rembrandthof in Hilversum, binnen het behandelprogramma Ouderen. We werken hier met de volgende onderdelen: Onderzoek & Advies, 24 uurs acute psychiatrie, gerontopsychiatrie en psychogeriatrie.

Het behandelaanbod voor deze doelgroep binnen de Rembrandthof bestaat uit: ambulante behandeling, psychiatrische meerzorg, casemanagement, PITO, module aanbod, deeltijdbehandeling en (acute) klinische opname. Binnen ouderenpsychiatrie wordt behandeling geboden aan ouderen vanaf 65 jaar.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marieke van der Kuyl, telefoon 035-6557324.
Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en brief met motivatie via het sollicitatieformulier, ter attentie van Marieke van der Kuyl.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen