Doorsturen
 
Doorsturen
 

gezondheidszorgpsycholoog of orthopedagoog (24 uur) Autisme Expertisecentrum

Ben jij een GZ psycholoog die ervaring of interesse heeft in onze doelgroep en die graag werkt in een jong en enthousiast multidisciplinair team? Dan nodigen we je uit te solliciteren op de vacature van GZ psycholoog of orthopedagoog (24 uur) bij Emerhese Amersfoort.In verband met pensionering van de huidige GZ ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een GZ psycholoog die ervaring of interesse heeft in onze doelgroep en die graag werkt in een jong en enthousiast multidisciplinair team? Dan nodigen we je uit te solliciteren op de vacature van GZ psycholoog of orthopedagoog (24 uur) bij Emerhese Amersfoort.

In verband met pensionering van de huidige GZ psycholoog zoeken wij een (GZ) psycholoog die samen met ons vanuit de herstelvisie en curatieve zorg zijn/haar kennis en methodiek gaat inzetten op met name de jeugdkliniek (16-21 jaar) van het behandelprogramma autismespectrumstoornissen. Daarnaast zijn er mogelijkheden te werken in de polikliniek voor volwassenen.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:
 • je vervult als gedragswetenschapper in de kliniek een inhoudelijk aansturende rol om de klinische behandeling van jongeren en jong volwassenen met een autismespectrumstoornis vorm te geven. Hierbij werk je nauw samen met de psychiater, verpleegkundig specialist en het team sociotherapeuten;
 • je stelt samen met het team doelen vast, coördineert en evalueert de behandeling en voert systeemgesprekken;
 • in de polikliniek doe je diagnostisch onderzoek, behandelintakes en psychologische behandelinterventies;
 • je verricht binnen het vastgestelde behandelplan psycho-educatie en ander behandelinterventies waaronder bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness, ACT, Comet en systeemgesprekken;
 • naast de planbare zorg geef je vanuit het behandelprogramma mede vorm aan het opvangen van crisissituaties en het coördineren van behandeltrajecten waarbij meerdere zorg aanbieders en/of behandelmodules betrokken zijn.

Het (poli)kliniekteam van Emerhese is een enthousiast en veelzijdig team van behandelaars en sociotherapeuten, met een goed personele mix van man en vrouw en leeftijden, dat patiënten behandelt in de regio Amersfoort, het Oostelijk deel van de provincie Utrecht en de Gooi- en Vechtstreek. Met de regionale ketenpartners zijn goede contacten opgebouwd.

In het poliklinisch team zijn een klinisch psycholoog, psychiater, verpleegkundig specialist, GZ psychologen, SPV 'en, ambulant werkenden, trajectbegeleider en een medewerker psychodiagnostiek vertegenwoordigd. In de klinische afdelingen: teamleiders, GZ psychologen, verpleegkundig specialist, sociotherapeuten en activiteitenbegeleiders. De klinieken nemen ook bovenregionaal op.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding en registratie tot GZ psycholoog;
 • ook kandidaten die beschikken over een afgeronde opleiding tot orthopedagoog nodigen wij uit te solliciteren. Met hen kunnen passende afspraken worden gemaakt;
 • je hebt ervaring en/of affiniteit met de genoemde doelgroep;
 • je kunt zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • je bent flexibel, toont initiatief en hebt gevoel voor humor. 
Belangrijke competenties zijn: het kunnen aansluiten bij de patiënt, een flexibele en pro-actieve werkhouding, stressbestendigheid en kunnen samenwerken binnen het multidisciplinaire team, als ook met het systeem van de patiënt.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal zijn wij het autisme expertisecentrum en onderdeel van de RVZe Fornhese (kinder & Jeugdpsychiatrie) - Emerhese. 

Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd behandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort en een polikliniek in Almere. Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling. De behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en ook wordt samengewerkt met ketenpartners.

Emerhese is volop in ontwikkeling, zowel behandelinhoudelijk als op het vlak van samenwerking in het netwerk met andere zorgaanbieders, maar ook met scholen en de verwachting in de toekomst ook met gemeenten. 

Meer over Emerhese vind je op www.ggzcentraal.nl.
 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature gezondheidszorgpsycholoog of orthopedagoog graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Guus van Voorst (hoofd behandelprogramma) bereikbaar via telefoonnummer 06-519 22 894 of Ellis Schuurman (GZ psycholoog kliniek) bereikbaar via telefoonnummer 06- 12194986.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen