Doorsturen
 
Doorsturen
 

hoofd behandelprogramma Emerhese Amersfoort

In verband met pensionering van het hoofd behandelprogramma Emerhese Amersfoort zoeken wij een klinisch psycholoog/ psychiater.Als hoofd behandelprogramma geef je samen met hoofdbedrijfsvoering duaal leiding aan het multidisciplinair behandelteam bestaande uit een polikliniek, deeltijdbehandeling en kliniek ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

In verband met pensionering van het hoofd behandelprogramma Emerhese Amersfoort zoeken wij een klinisch psycholoog/ psychiater.

Als hoofd behandelprogramma geef je samen met hoofdbedrijfsvoering duaal leiding aan het multidisciplinair behandelteam bestaande uit een polikliniek, deeltijdbehandeling en kliniek volwassenen en kliniek jong volwassenen. Je bent verantwoordelijk voor diagnostiek en behandeling van ambulante- en dag- en klinische patiënten en maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelteam. Samen met directie, collegae en management, draag je  bij aan de ontwikkeling van Emerhese als geheel. 
Naast dat je leiding geeft, lever je in het multidisciplinair team ook voor een deel van je uren bijdrage aan de behandeling van patiënten.

Wat heb je nodig?

 • je bent een geregistreerde klinisch psycholoog/ psychiater die affiniteit heeft met een organisatie die zich verder wil ontwikkelen tot een moderne, specialistische, topvoorziening;
 • je hebt belangstelling voor beleidsmatige aspecten, zoals het mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met ketenpartners;
 • je bent een enthousiaste en stevige professional die in staat is de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden.

Wat mag je verwachten?

Emerhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. En verder:
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • een werkplek met enthousiaste en op ontwikkeling gerichte collega's;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal zijn wij  het autisme expertisecentrum en onderdeel van de RVzE Fornhese (Kinder & Jeugdpsychiatrie) - Emerhese.  Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd behandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort en een polikliniek in Almere. Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling.

De behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en ook wordt samengewerkt met ketenpartners. Emerhese is vol in ontwikkeling zowel behandelinhoudelijk als op het vlak van samenwerking in het netwerk met andere zorgaanbieders maar ook met scholen. De ambitie is ons expertise centrum verder te door ontwikkelen in behandelaanbod als ook de mogelijkheden te onderzoeken in locaties uit te breiden in samenwerking met andere zorgaanbieders.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature hoofd behandelprogramma/psychiater graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Matthijs Bogaerts, directeur behandelzaken RVZe, bereikbaar via telefoonnummer 06- 20345837, Klaas Meijering, directeur bedrijfsvoering RVZe, bereikbaar via telefoonnummer 06- 20413960 of Elly Visser, hoofd bedrijfsvoering via telefoonnummer 06 20957722.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen