Doorsturen
 
Doorsturen
 

sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV)

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de Rembrandthof in Hilversum bestaan je werkzaamheden uit het participeren in het diagnostisch traject (waaronder intakes met een regiebehandelaar) en het behandelen van patiënten met complexe problematiek binnen het behandelprogramma Psychotische en ...

  • Regio: Hilversum
  • Vakgebied: Verpleegkunde
  • Opleidingsniveau: HBO
  • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de Rembrandthof in Hilversum bestaan je werkzaamheden uit het participeren in het diagnostisch traject (waaronder intakes met een regiebehandelaar) en het behandelen van patiënten met complexe problematiek binnen het behandelprogramma Psychotische en Bipolaire Stoornissen. Dit betreft een enthousiast multidisciplinair team met reeds opgebouwde expertise in de diagnostiek en behandeling van deze doelgroep. Je behandelt zelfstandig patiënten vanuit sociaal psychiatrische expertise onder eindverantwoordelijkheid van een regiebehandelaar, bent breed inzetbaar en bereid tot outreachend werken. 

Werken voor de acute psychiatrie, crisisienst/IHT en het doen van bereikbaarheidsdiensten vanuit de zg. reservepool of als vast onderdeel van je contract, behoort tot de mogelijkheden.

Wat heb je nodig?

Je bent sociaal psychiatrisch verpleegkundige, flexibel en enthousiast. Wij zoeken iemand die graag uitgedaagd wil worden, goed is in de samenwerking en over uitstekende plannings- en organisatievaardigheden beschikt. Ervaring met het doen van intakes en interesse in systemisch werken zijn een pré.

Wat mag je verwachten?

  • wij bieden bij deze vacature van SPV een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

De Rembrandthof te Hilversum biedt diagnostiek en (kortdurende) behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in behandelprogramma’s: Onderzoek en advies, 24 uurs acute psychiatrie, Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Psychotische stoornissen en Bipolair, Jong Volwassenen en Eetstoornissen. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod van  ambulante hulpverlening, deeltijdbehandeling en klinische opname. In overleg met de patiënt, ketenpartners en naastbetrokkenen, wordt het behandelaanbod bepaald.

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature sociaal psychiatrisch verpleegkundige graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie? Of wens je eerst een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact op met Graziella van der Luit (hoofd programma psychotische en bipolaire stoornissen) of Karin Tobias (klinisch psycholoog) bereikbaar via telefoonnummer 035-5667447.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze website.

Reageren kan tot 03-10-2018.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen