Doorsturen
 
Doorsturen
 

begeleider SPH/GGZ agoog

"De Duynenhof een plek waar we luisteren, vragen, proberen te begrijpen en samen zoeken naar wat nu nodig is. Hiermee wordt het perspectief van onze cliënten leidend. We accepteren de ander onvoorwaardelijk en hebben een gelijkwaardige samenwerkingsrelatie." Op de gesloten/besloten afdeling De Duynenhof werken ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

"De Duynenhof een plek waar we luisteren, vragen, proberen te begrijpen en samen zoeken naar wat nu nodig is. Hiermee wordt het perspectief van onze cliënten leidend. We accepteren de ander onvoorwaardelijk en hebben een gelijkwaardige samenwerkingsrelatie." 

Op de gesloten/besloten afdeling De Duynenhof werken wij herstel-gericht en bieden we 24-uurs zorg. Wij bieden plek aan 16 cliënten binnen de intensieve langdurige zorg. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit cliënten met dubbel- of triple-problematiek.

Om bij ons te kunnen werken is het essentieel dat je hoop blijft houden dat de toekomst voor onze cliënten anders kan zijn. Jij bent in staat om te reflecteren op jouw rol binnen deze contacten en oprecht nieuwsgierig hoe collega’s deze rol vervullen. Samen zijn we kritisch en durven we fouten te maken om samen betere zorg te bieden. Je werkt multidisciplinair met activiteitenbegeleiders, verpleegkundigen, sociaal-pedagogisch-hulpverleners, medewerkers zorgondersteuning en staat daarbij ook nauw in contact met de verpleegkundig specialist, maatschappelijke werker en psychiater.
In 2018 zullen we ons gaan richten op leefstijl als geïntegreerd onderdeel van ons behandelaanbod.
 
Dus ben jij diegene die zich herkent en een positieve bijdrage kan leveren aan ons team, solliciteer als begeleider voor onze afdeling.

Wat heb je nodig?

 • een SPH diploma met aantekening ggz agoog;
 • affiniteit met verslavingsproblematiek;
 • je bent erop gericht te werken vanuit de achtergronden en mogelijkheden van patiënten;
 • je hebt ervaring met vaardigheden gericht op de-escaleren;
 • je denkt mee in mogelijkheden en durft veranderingen aan te gaan.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 28 - 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,-  en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • werken in multidiscilinair teamverband;
 • aandacht voor individuele ontwikkeling;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

De Duynenhof is een klinische afdeling (‘gesloten’) voor langer durende behandeling van volwassenen met doorgaans meervoudige psychiatrische problematieken gericht op herstel. Wij voorzien daarnaast in crisisplaatsingen binnen ons zorgcluster. De afdeling is onderdeel van het Zorgcluster Herstel binnen de regio Veluwe en Veluwe Vallei.
De achtergronden en ziektebeelden van de doelgroep zijn zeer divers van aard. Daarin  ligt ook de uitdaging om ‘op maat’  herstel-ondersteuning te bieden. Het gebouw is gelegen op het terrein van landgoed Veldwijk aan de rand van een woonwijk. 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature begeleider SPH / GGZ agoog graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bertram van Rijssen (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 0341-566911.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 03-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen