Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist GGZ team Noordoostpolder / Urk

Ben jij een ambitieuze verpleegkundig specialist, die graag meewerkt in nieuwe ontwikkelingen en het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend bedrijf? Heb je een flexibele houding en wordt je enthousiast van innoveren? Wij zoeken zelfstandig werkende mensen, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, die het ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ambitieuze verpleegkundig specialist, die graag meewerkt in nieuwe ontwikkelingen en het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend bedrijf? Heb je een flexibele houding en wordt je enthousiast van innoveren? Wij zoeken zelfstandig werkende mensen, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vinden deel te zijn van een jong en energiek team.

Als verpleegkundig specialist ben je actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavingsproblematiek. Je bent regiebehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt. Als regiebehandelaar werk je binnen een medisch model en draag je de verantwoordelijkheid voor de periode van detox tot aan vervolgprogramma en de zorg voor mensen in de methadonbehandeling.
Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook een psychiater, (verslavings)artsen, (GZ)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen. Je fungeert als schakel tussen de medische- en de verpleegkundige werkvloer en hebt een coachende rol binnen het team Emmeloord. Je participeert in samenwerkingsverbanden met (GGZ)partners. Samen met het team bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Wat heb je nodig?

 • je bent een gediplomeerd verpleegkundig specialist GGZ;
 • BIG geregistreerd;
 • affiniteit met de doelgroep;
 • flexibele houding en initiatief.
Profiel:
Je bent een enthousiaste verpleegkundig specialist die in het team ruimte neemt en geeft voor eigen initiatief en ondernemen. Je hebt  affiniteit met de verslavingszorg. Gezien de doelgroep zoeken we een medewerker die zich thuis voelt bij culturele diversiteit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en behoudt overzicht in hectische situaties. Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken. Daarnaast ben je in de taakuitoefening proactief, flexibel en stressbestendig.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en sluiten hiervoor aan bij GGz Centraal en Tactus;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,-- en maximaal € 4.355,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Amethist Verslavingszorg is een jonge en financieel gezonde organisatie met grote ambities. In een groeiende markt bieden wij zorg in alle vormen aan voor mensen met een verslaving en de problemen die daardoor of daarbij ontstaan. Er is aandacht onder andere voor huisvesting, dag invulling, sociale activiteiten en financiën.
 
Bij Amethist verslavingszorg hebben cliënten uit Flevoland toegang tot een volwaardig aanbod op het gebied van psychiatrie en verslaving. Er is casemanagement, bemoeizorg en hulp voor mensen met een forensisch verleden. Maar ook groepstherapieën dagbehandeling, individuele psychotherapieën verschillende klinische behandeltrajecten.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundig specialist GGZ team Noordoostpolder/Urk graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Annet van Veenhuisen (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 036-5476100.
  
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op amethistverslavingszorg.nl.

Reageren kan tot 14-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen