Doorsturen
 
Doorsturen
 

Medewerker Psychodiagnostiek

Je werkzaamheden als psychodiagnostisch medewerker binnen RVZE Veluwe & Veluwevallei hebben betrekking op de patiëntengroep volwassenen en ouderen. Je werklocatie is Ermelo, met de mogelijkheid om een deel van de uren op een van de andere locaties in de regio werkzaam te zijn (bijvoorbeeld Harderwijk).Je ontvangt ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: GedragswetenschappenAdministratief
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden als psychodiagnostisch medewerker binnen RVZE Veluwe & Veluwevallei hebben betrekking op de patiëntengroep volwassenen en ouderen. Je werklocatie is Ermelo, met de mogelijkheid om een deel van de uren op een van de andere locaties in de regio werkzaam te zijn (bijvoorbeeld Harderwijk).

Je ontvangt functioneel leiding van de klinisch psycholoog / hoofd psychodiagnostiek waarbij het accent van je werkzaamheden ligt op het mede organiseren en uitvoeren van psychologisch onderzoek. Hiertoe behoren het afnemen, scoren en verslagleggen van psychologisch onderzoek. Je coördineert de organisatie en planning van de psychodiagnostiek waarbij je het testmateriaal beheert, nieuwe ontwikkelingen implementeert , bijdraagt aan kennisdeling en het beleid mede vorm geeft. Je hebt een brede inzet in de diagnostiek waarbij het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek eveneens tot je taken kan behoren.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding, welke erkend is als CONO beroep;
 • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek en het werken in de geestelijke gezondheidszorg;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie en je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de coördinatie van psychodiagnostiek.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal EUR 1.814,- en maximaal EUR 3.086,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in het midden van het land. Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandeling in bovenregionale (landelijke) expertisecentra.
De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei  bestaat uit een aantal klinische afdelingen voor volwassenen en ouderen, gevestigd op landgoed Veldwijk in Ermelo, drie FACT-teams, beschermde woonvormen, activiteitencentra en poliklinieken voor volwassenen en ouderen met diverse specialistische zorglijnen (persoonlijkheidsstoornissen, stemmings en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst en dwangstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme). De regio loopt van Wezep tot aan Veenendaal.
De afdeling psychologisch onderzoek is gelegen in Ermelo en bedient de hele RVZe, en bedient alle afdelingen en cliëntenpopulaties. Dat betekent dat het zeer afwisselend en gevarieerd werk is met verschillende leeftijdsklassen en doelgroepen.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Milan van Diermen (klinisch psycholoog / coördinator psychodiagnostiek), bereikbaar via telefoonnummer 06-22852017.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van mevrouw H.M. Smit, hoofd bedrijfsvoering.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 22-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen