Doorsturen
 
Doorsturen
 

gezondheidszorgpsycholoog (16 uur)

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Hou je van samen met de cliënt puzzelen om te ontdekken wat er speelt aan problematiek en wat de sterke kanten zijn? En kan je op basis daarvan je collega’s adviseren qua behandelindicatie? Dan is de functie van gezondheidszorgpsycholoog op de afdeling Psychologisch Onderzoek echt iets ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Hou je van samen met de cliënt puzzelen om te ontdekken wat er speelt aan problematiek en wat de sterke kanten zijn? En kan je op basis daarvan je collega’s adviseren qua behandelindicatie? Dan is de functie van gezondheidszorgpsycholoog op de afdeling Psychologisch Onderzoek echt iets voor jou!

Je werkzaamheden als gezondheidszorgpsycholoog binnen RVZE Veluwe & Veluwevallei hebben betrekking op de patiëntengroep volwassenen en ouderen. Je werklocatie is Ermelo, met de mogelijkheid om een deel van de uren op een van de andere locaties in de regio werkzaam te zijn (bijvoorbeeld Harderwijk).
Je ontvangt functioneel leiding van de klinisch psycholoog/hoofd psychodiagnostiek waarbij het accent van je werkzaamheden ligt op het zelfstandig uitvoeren van psychologisch onderzoek (zowel neuropsychologisch als persoonlijkheidsonderzoek). Ook zal je supervisie en/of werkbegeleiding geven aan psychologen die in opleiding tot gezondsheidszorgpsycholoog zijn, of aan masterstagiaires in het kader van de BAPD.
Een combinatie met behandelwerkzaamheden op een andere locatie binnen de regio behoort tot de mogelijkheden, waarbij je inzet voor de de afdeling Psychologisch Onderzoek minimaal 16 uur per week is.

Wat heb je nodig?

 • je bent geregistreerd gezondsheidszorgpsycholoog;
 • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek en het werken in de geestelijke gezondheidszorg;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
 • je hebt ervaring in het superviseren of begeleiden van junior-psychologen.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal EUR 3.266,- en maximaal EUR 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden via werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in het midden van het land. Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandeling in bovenregionale (landelijke) expertisecentra.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei  bestaat uit een aantal klinische afdelingen voor volwassenen en ouderen, gevestigd op landgoed Veldwijk in Ermelo, drie FACT-teams, beschermde woonvormen, activiteitencentra en poliklinieken voor volwassenen en ouderen met diverse specialistische zorglijnen (persoonlijkheidsstoornissen, stemmings en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst en dwangstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme). De regio loopt van Wezep tot aan Veenendaal.

De afdeling psychologisch onderzoek is gelegen in Ermelo en bedient de hele RVZe, en bedient alle afdelingen en cliëntpopulaties. Dat betekent dat het zeer afwisselend en gevarieerd werk is met verschillende leeftijdsklassen en doelgroepen.

Solliciteren

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Milan van Diermen (klinisch psycholoog/coördinator psychodiagnostiek), bereikbaar via telefoonnummer 06-22852017.

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van mevrouw H.M. Smit, hoofd bedrijfsvoering.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen