Doorsturen
 
Doorsturen
 

Systeemtherapeut jong volwassenen Hilversum (32 uur/week)

Ben jij een ervaren systeemtherapeut met sterke affiniteit voor de problematiek bij jong volwassenen en voor eetstoornissen? Wil jij in een spilfunctie meewerken aan innovatieve zorgproducten?Als systeemtherapeut maak je deel uit van ons multidisciplinaire team waarbinnen de specialistische onderzoeksdagen( ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WOHBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren systeemtherapeut met sterke affiniteit voor de problematiek bij jong volwassenen en voor eetstoornissen? Wil jij in een spilfunctie meewerken aan innovatieve zorgproducten?

Als systeemtherapeut maak je deel uit van ons multidisciplinaire team waarbinnen de specialistische onderzoeksdagen( diagnostiekdagen) plaatsvinden voor jong volwassenen (17 -25 jaar) met ernstige psychiatrische problematisch gedrag. Tijdens zo’n onderzoeksdag worden patiënten en hun naasten in een dag door het team gezien en krijgen zij aan het einde van deze dag een concreet advies t.a.v. het behandeltraject.  We maken hierbij gebruik van een one way-screen en werken vanuit het principe shared decisionmaking. Behandelen doen we namelijk samen en jij als systeemtherapeut hebt hierbij een prominente rol!
Verder word je ingezet om de systeemgesprekken en evaluaties met de patiënt en naastbetrokkenen vorm te geven in onze deeltijd behandelingen en groepen. Ook behandel je gezinnen in reguliere gezinstherapieën met psychiatrische problematiek. Verder  doe je specialistische intakes, stel je behandelplannen op en evalueer je de behandeling met de patiënt en zijn of haar systeem. Een dag in de week maak je deel uit van het behandelteam Eetstoornissen, waarvoor je vanuit een multidisciplinair aanpak de systeemgesprekken vormgeeft.
Wij bieden jou als systeemtherapeut een werkplek in een professioneel en enthousiast klein team, dat zich volop in een inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling bevindt. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen en collegiaal overleg. We gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief.

Wat heb je nodig?

Als jij je binnen het behandelprogramma wilt ontwikkelen tot een verbindende factor, gericht op samenwerking met andere disciplines en behandelprogramma’s worden we zeker nieuwsgierig naar je. Beschik je daarnaast ook over de volgende zaken, dan gaan we graag een gesprek met je aan:
 • Je bent geregistreerd als systeemtherapeut en ingeschreven als lid bij de NVRG;
 • Een registratie als GZ-psycholoog is een pre;
 • Je neemt 2-5 jaar werkervaring mee als systeemtherapeut binnen de doelgroep jongvolwassenen en/of eetstoornissen;
 • Pragmatisch en resultaatgericht met de bereidheid om coördinerende taken op je te nemen;
 • Collegiaal, flexibel en bij uitstek een teamspeler!

Wat mag je verwachten?

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 5.126,-- op basis van een 36 uur in de week en afhankelijk van kennis & ervaring (cao GGZ FWG 65);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid parttime te werken, en wel voor 32 uur in de week;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Wij bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

De Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVZe) Gooi en Vechtstreek is een organisatie, die vestigingen kent in Hilversum, Bussum en Laren.
Onze zorg is georganiseerd in specialistische programma´s en FACT. Wij bieden onze patiënten een samenhangend aanbod van ambulante, klinische en deeltijd behandeling. In overleg met de patiënt, ketenpartners en –zoveel als mogelijk- naastbetrokkenen, bepalen wij het behandelaanbod.
Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ die de komende jaren constant in beweging zal zijn.
De huidige ontwikkelingen geven een impuls aan vernieuwing en ontwikkeling van de gespecialiseerde GGZ waarin er expliciet ruimte is voor eigen inbreng en het ontwikkelen van expertise en voor intensieve samenwerking met meerdere disciplines binnen diverse overlegstructuren, zowel binnen als buiten onze instelling.

Binnen de Rembrandthof in Hilversum richt het behandelprogramma zich op jongvolwassenen met ernstige psychiatrische problematiek en wordt actief samengewerkt met gezinnen en/of partners. Het is een programma waarin jongvolwassenen met diverse psychiatrische problematiek behandeld worden om hun veerkracht en mogelijkheden te vergroten. De nadruk ligt op kortdurende intensieve deeltijdbehandelingen en groepen. Het programma jongvolwassenen is dynamisch en innovatief.
Het behandelprogramma voor eetstoornissen is een bovenregionaal werkend multidisciplinair team dat mensen behandelt met anorexia nervosa, bulimia nervosa, ARDFID of eetbuistoornis. Er wordt voornamelijk gewerkt vanuit een systemisch en gedragstherapeutisch referentiekader, volgens de Zorgstandaard Eetstoornissen.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Bel of app dan naar Karin Tobias 06-23437762 (klinisch psycholoog en hoofd behandelprogramma) of Anne Sanders (gezondheidszorg psycholoog/psychotherapeut) op 035-6557555.

Past deze baan bij jouw ambities?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via onze website.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Reageren kan tot 13-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen