Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ Psycholoog

Heb jij een scherpe klinische blik tijdens het (psycho)diagnostisch proces? Heb jij daarnaast een sterke affiniteit met eetstoornissen? Ben jij als gezondheidszorgpsycholoog helemaal in je element in de rol van kartrekker? Dan hebben we een super leuke baan voor je!In de functie als GZ psycholoog houd jij je voor een ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Heb jij een scherpe klinische blik tijdens het (psycho)diagnostisch proces? Heb jij daarnaast een sterke affiniteit met eetstoornissen? Ben jij als gezondheidszorgpsycholoog helemaal in je element in de rol van kartrekker? Dan hebben we een super leuke baan voor je!

In de functie als GZ psycholoog houd jij je voor een deel bezig met het verder ontwikkelen van het onderzoek- en advies team voor patiënten met complexe problematiek binnen de volwassenpsychiatrie. Via deze zogenaamde “voordeur”, vindt het eerste contact met onze patiënten plaats, wordt er samen met de patiënt zorgvuldig gekeken naar hulpvraag, klachten en mogelijkheden en geven concreet advies over de (kortdurende)behandeling. Jij bent in deze ontwikkeling een van de kartrekkers, en weet als geen ander vanuit inhoud, visie en organisatietalent het team (met basispsychologen) hierin mee te nemen en te motiveren.

Verder zien we voor jou een behandelrol weggelegd binnen het behandelteam Eetstoornissen; een team dat multidisciplinair werkt en waarin ook diëtisten zijn vertegenwoordigd. Je werkt tijdens de intakefase nauw samen met een regiebehandelaar en geeft werkbegeleiding c.q. supervisie aan basispsychologen. Naasten worden zoveel mogelijk betrokken bij het diagnostisch  - en behandel proces veelal vanuit een gedragstherapeutisch referentiekader. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarin systeemgericht denken, eigen regie van de patiënt en shared decision making hoog in het vaandel staan.
“Behandelen doen we samen!”

Wat heb je nodig?

Ben jij die behandelaar met organisatietalent die graag zijn mouwen opstroopt? Dan worden we zeker nieuwsgierig naar je. Beschik je daarnaast ook over de volgende zaken, dan gaan we graag een gesprek met je aan:
 • Een afgeronde GZ opleiding;
 • Registratie in het BIG register;
 • 2-4 jaar ervaring
 • Ervaring met cognitieve gedragstherapie, liefst ook bij patiënten met een eetstoornis;
 • Samenwerkingsgericht.

Wat mag je verwachten?

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 5.046 op basis van een 36 uur in de week en afhankelijk van kennis & ervaring (cao GGZ FWG 65);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid parttime te werken, en wel voor 32 uur in de week;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen; bijvoorbeeld een interne opleiding van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE) of het bijwonen van symposia.
 • Wij bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

De Rembrandthof te Hilversum is onderdeel van GGz Centraal Gooi en Vechtstreek en biedt diagnostiek en (kortdurende) behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in diverse programma’s: Onderzoek en advies, 24 uurs acute psychiatrie, Bipolaire- & Psychotische stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Jong Volwassenen en Eetstoornissen. Daarnaast zijn er FACT teams werkzaam in de regio en is er het specialisme Ouderenpsychiatrie. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod van ambulante hulpverlening, deeltijdbehandeling en klinische opname. In overleg met de patiënt, ketenpartners en naastbetrokkenen wordt het behandelaanbod bepaald.
Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ met behoud van expertise en met oog voor de wensen en mogelijkheden van de patiënt.

Solliciteren

Wil je meer informatie?
Bel of app dan naar Karin Tobias 06-23437762 (klinisch psycholoog en hoofd behandelprogramma) of Jole Willemse klinisch psycholoog i.o. op 035-6557555.
 
Past deze baan bij jouw ambities?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie uiterlijk 17 juni 2018 via onze website.
Gesprekken vinden eind juni/begin juli 2018 plaats.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Reageren kan tot 17-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen