Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist verslavingszorg

Als verpleegkundig specialist werk je binnen de behandel programma’s psychiatrie & verslaving en neuro psychiatrische stoornissen. Je verleent zelfstandig en autonoom complexe zorg aan patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen.Als verpleegkundig specialist ben je verantwoordelijk voor alle facetten van ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: VerpleegkundeMedici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist werk je binnen de behandel programma’s psychiatrie & verslaving en neuro psychiatrische stoornissen. Je verleent zelfstandig en autonoom complexe zorg aan patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen.

Als verpleegkundig specialist ben je verantwoordelijk voor alle facetten van het multidisciplinaire behandelproces. Zoals indicatie, lichamelijk onderzoek, poli bijwerkingen, interventies en evaluatie. Daarnaast pak je jouw rol ten aanzien van het bevorderen van de kwaliteit van de zorg, begeleiding en behandeling.

Bij veel patiënten is sprake van ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Vaak is er sprake van zowel gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie.
Aan jou de uitdaging om de directe patiëntenzorg samen te voegen met geïntegreerde medische taken. Je verricht intakes, doet onderzoek (waaronder somatisch onderzoek), stelt diagnose en indicatie en werkt een behandelplan uit. Je draagt zorg voor continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling.

Daarnaast verricht je zelfstandig binnen vastgesteld kader medicamenteuze interventies. Je voert psychiatrisch en somatisch diagnostisch onderzoek uit. Je schakelt zo nodig verwijzers, hulpverleners en andere betrokkenen in en informeert deze met betrekking tot de behandeling van de patiënten. “Behandelen doen we samen” Voor en optimaal resultaat betrek je nadrukkelijk het sociale netwerk van de patiënt bij de behandeling.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ;
 • geregistreerd als verpleegkundig specialist in de GGZ (art. 14) en je voldoet aan de eisen rond nascholing en herregistratie;
 • kennis van en inzicht in relevante theorieën, methoden en processen zijn nodig voor het initiëren, uitvoeren van behandelingen en/of projecten;
 • kennis van de zorgvisie, strategie en de zorg van aanpalende disciplines binnen GGz Centraal en relevante wet- en regelgeving (BOPZ, WGBO, etc.); 
 • kennis van de Illness Management recovery methodiek;
 • affiniteit met Herstel Ondersteunende Zorg en ervaringsdeskundigheid.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.749,- en maximaal € 4.287,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
 
Juliana oord is een boven regionaal specialistisch centrum in Laren in ’t Gooi. Onze  kerntaken zijn verslaving, neuropsychiatrie, en e-health. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. We hebben een gesloten detox afdeling met 10 bedden, waarbinnen een start gemaakt kan worden met de behandeling van verslaving. De open afdeling met 55  bedden is gericht op de diagnostiek van de cognitieve functies.
 
We werken nauw samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum). Naast de kliniek bieden wij met onze FACT teams ambulante zorg in de Gooi & Vechtstreek.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundig specialist verslavingszorg graag  tegemoet. 
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Sjanien in ’t Veld, (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar onder telefoonnummer 035- 5390411 of 06 519 259 64.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen