Doorsturen
 
Doorsturen
 

medewerker testactiviteiten (psycholoog)

Ben jij als basis psycholoog sterk in testen en anamnese? Solliciteer dan op deze baan van medewerker testactiviteiten bij Juliana Oord in Laren. Juliana oord is een boven regionaal specialistisch centrum, met als kerntaken de verslaving, de (neuro)psychiatrie. Er is een gesloten detox afdeling met 20 ...

  • Regio: Laren
  • Vakgebied: Gedragswetenschappen
  • Opleidingsniveau: WO
  • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Ben jij als basis psycholoog sterk in testen en anamnese? Solliciteer dan op deze baan van medewerker testactiviteiten bij Juliana Oord in Laren.
 
Juliana oord is een boven regionaal specialistisch centrum, met als kerntaken de verslaving, de (neuro)psychiatrie. Er is een gesloten detox afdeling met 20 bedden, waarbinnen een start gemaakt kan worden met de behandeling van verslaving. De open afdeling met 50  bedden is gericht integrale behandeling van neuro psychiatrische en psychiatrische  stoornissen.
 
Ontwikkeling van expertise is een continu proces, hierbij denken we aan het geïntegreerd aanbieden van behandeling volgens het  IDDT model. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting,  zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.

Je zal als psycholoog werkzaam zijn binnen de zorgpaden van Juliana-Oord. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit test onderzoek, afnemen anamnese, voeren van intake gesprekken en individuele- en  groepsbehandelingen gericht op verslaving en psycho educatie. Je maakt deel uit van een deskundig multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met collega’s, onder supervisie van een GZ psycholoog. Je draagt mede bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg.

Wat heb je nodig?

  • afgeronde opleiding basis psycholoog;
  • belangrijke competenties zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en pro- actieve instelling, overtuigingskracht, stressbestendigheid en kunnen samenwerken.

Wat mag je verwachten?

  • wij bieden een parttime contract voor 28 tot 32 uur per week voor de duur van 1 jaar;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.749,- en maximaal  € 4.287- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGZ Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land.
Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten. Ons werkgebied strekt zich uit over Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Oostelijk Utrecht, Veluwe & Veluwe Vallei. Jaarlijks behandelen we ongeveer 40.000 cliënten.
Juliana Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum)  de RVZE Gooi en Vechtstreek. Op dit moment is er een veranderingsproces gaande binnen de GGZ en vinden er ombuigingen plaats en richten wij ons op ambulantiseren. Het ambulantiseren gaat via FACT Teams plaats vinden.

Meer informatie vind je op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature medewerker testactiviteiten/ basis psycholoog graag  tegemoet. 
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Sjanien in ’t Veld, (hoofd bedrijfsvoering) met of Ingrid van der Schaaf (hoofd behandelaar), telefoonnummer, bereikbaar onder telefoonnummer 035- 5390411.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-06-2018.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen