Doorsturen
 
Doorsturen
 

3 opleidingsplaatsen Klinisch Psycholoog Kinderen & Jeugdigen

Opleiden doen we graag! Per januari 2019 zijn er 3 opleidingsplaatsen klinisch psycholoog K&J beschikbaar bij GGz Centraal binnen Fornhese, kinder- en jeugdpsychiatrie op de locaties Almere en Amersfoort.Als gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist-klinisch psycholoog (GIOS) zal je een belangrijke rol ...

  • Regio: AmersfoortAlmere
  • Vakgebied: OpleidingsplaatsenGedragswetenschappen
  • Opleidingsniveau: WO
  • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Opleiden doen we graag! Per januari 2019 zijn er 3 opleidingsplaatsen klinisch psycholoog K&J beschikbaar bij GGz Centraal binnen Fornhese, kinder- en jeugdpsychiatrie op de locaties Almere en Amersfoort.
Als gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist-klinisch psycholoog (GIOS) zal je een belangrijke rol spelen in de samenwerking als ook in het creëren en ontwikkelen van nieuwe behandelingen en interventies om onze populatie van kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek en hun gezinnen verder te helpen. We zijn dan ook op zoek naar een talentvolle GZ-psycholoog met een sterke gerichtheid op innovatie,creativiteit en samenwerking.

De GIOS werkt onder verantwoordelijkheid en begeleiding van een praktijkopleider, een ervaren en op specialistisch niveau gekwalificeerde collega en ontvangt daarnaast begeleiding en supervisie over behandeling, diagnostiek, management en wetenschappelijk onderzoek. De vier belangrijke bouwstenen van de opleiding en het werk van de specialist. 

Om brede kennis en ervaring op te kunnen doen is het opleidingstraject zo ingericht dat je twee keer 2 jaar binnen een behandelprogramma werkzaam bent om zo brede kennis en ervaring op te kunnen doen binnen de diverse behandelprogramma’s voor specialistische jeugd-GGZ.

In de loop van je praktijkopleidingsroute werk je zowel in poliklinische als in (dag-) klinische setting. Het behandelaanbod betreft individuele, systeem- en groepsbehandelingen die ambulant, in deeltijd of klinisch plaats kunnen vinden. De verschillende teams zijn multidisciplinair samengesteld en bestaan uit o.a. gezondheidszorg- en klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten en systeemtherapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en vaktherapeuten.

Binnen GGz Centraal hebben wetenschappelijk onderzoek en innovatie een belangrijke plek. Dit komt naar voren in de verschillende en zeer diverse innovatieprojecten die er lopen en de verschillende onderzoekslijnen binnen GGz Centraal. Voor het wetenschappelijk onderzoek sluit je aan bij een van de onderzoekslijnen waardoor je kan profiteren van de ervaring en kennis die er is en mee kan bouwen aan nieuwe inzichten. 

De GGZ is in beweging. Dit geeft veel mogelijkheden en ruimte voor het oppakken van een management project dat er toe doet en waarmee je naast het leren en ervaring opdoen ook echt een bijdrage levert aan het verder brengen van de zorg. 

De opleidingsplaatsen voor de opleiding klinisch psycholoog K&J worden geboden bij:

Fornhese Almere (2 opleidingsplekken)

Fornhese Amersfoort (1 opleidingsplek)

Kijk hier voor meer informatie over Fornhese
 

Wat heb je nodig?

  • je dient geregistreerd te zijn als gezondheidszorgpsycholoog;
  • vanzelfsprekend zijn ook van belang: reflectievermogen, empathie, doorzettingsvermogen en (intellectuele) nieuwsgierigheid en een analytisch vermogen.

Wat mag je verwachten?

Omvang dienstverband: 32 uur. Duur dienstverband: 1 januari 2019 tot en met 31 december 2022. Inschaling: conform de CAO GGZ, IP nummer 42 tot IP nummer 56 (minimaal  € 3.965,-- en maximaal € 4.871,-- (vergelijkbaar met FWG 65 trede 8) bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van reeds aanwezige relevante ervaringsjaren als gezondheidszorg-psycholoog.

De aan de stichting PDO GGZ te betalen opleidingskosten worden door GGz Centraal voor 50% vergoed, exclusief literatuur en de leertherapie. Er is geen terugbetalingsregeling van de studiekosten van toepassing.

Wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Fornhese biedt diagnostiek en behandeling binnen de specialistische GGZ aan kinderen en jeugdigen met complexe psychiatrische problematiek vanuit zowel een ontwikkelingsperspectief als een systemisch perspectief. Fornhese biedt specialistische GGZ zorg in een sterk veranderend zorg landschap. Naast dat de zorg georganiseerd wordt vanuit de gemeente, wordt gevraagd samen te werken ketenpartners zoals wijkteams, scholen, basis GGZ instellingen als ook ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Hierin worden diverse initiatieven ontwikkeld, waar een GioS aan kan bijdragen.
 
GGz Centraal heeft een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster- opleidingen gedragswetenschappen en kent een jarenlange opleidingstraditie. Klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, gezondheidszorgpsychologen en psychotherapeuten in opleiding volgen er het praktijkgedeelte van hun opleiding (P-opleiding).
 
Onderzoek en innovatie vormen de motor van ons vak en zijn daarom ook nauw met de opleiding tot klinisch psycholoog verbonden. Bij GGz Centraal verrichten we relatief veel onderzoek, onder andere op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Dit gebeurt altijd in nauwe relatie met de verschillende universitaire centra. Meer  informatie over  onderzoek en  publicaties, is te vinden op onze website www.ggzcentraal.nl/organisatie

Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de P-opleider, Christel Hessels, klinisch psycholoog, via het secretariaat P-opleiding, telefoonnummer 06-23436471.

Wil je solliciteren? Stuur dan voor 15 juni 2018 jouw cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van de P-opleider, mevrouw C. Hessels, klinisch psycholoog, GGz Centraal. Wij kunnen alleen sollicitaties via onze website in behandeling nemen. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl.

De selectiegesprekken gaan plaatsvinden in week 25 (21 juni 2018), de adviesgesprekken gaan plaatsvinden in week 26 (28 juni 2018).

Reageren kan tot 18-06-2018.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen